Openingsavond Wereldkampioenschap Poetry Slam - WK

In de week van 26 september strijkt het Wereldkampioenschap Poetry Slam 2022 neer in Brussel! Op 27, 28 en 29 september vinden de halve finales en de finale plaats in Kinepolis, Brussel. Doorheen de stad strijkt de rest van de week een poëtisch festival neer met allerlei activiteiten.

Op maandagavond 26 september verwelkomen we de veertig slamkampioenen en de buitenlandse organisatoren van competities wereldwijd in Muntpunt in Brussel met een groot openingsfeest. En daar kan jij bij zijn!

Verwacht je aan een spetterende showcase waarbij we het beste van onze Belgische Slam Poetry-scene tonen aan de internationale slam-scene én aan Brussel. Wil je meer te weten komen over hoe slam poetry in de wereld wordt beleefd? Wij voorzien de gelegenheid om uit te wisselen, connecteren of banden te smeden met de vertegenwoordigers van de internationale slam-scene. 

Zin om zelf voor te dragen? Dat kan! In het Grand Café kan je gedurende de hele avond deelnemen aan de Open Mic die door de Brusselse spoken word-podia wordt gehost.

 

Het Wereldkampioenschap Poetry Slam is een partnerschap tussen de World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel en Hurae en geniet de zeer gewaardeerde steun van de Vlaamse Overheid, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Europese Commissie, Muntpunt, Dansaert Hotel, VIERNULVIER, EUNIC, Jint, BRUZZ, deBuren, AraBel, Auvicom en Kinepolis.

 

<< terug naar alle activiteiten

Praktisch

Van 26 sep 2022, 17:00

Tot 26 sep 2022, 21:30

Locatie Muntpunt en Muntpunt Grand Cafe, Munt 6, 1000 Brussel

Prijs Gratis


Organisatie

World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel