Toonmoment SchrijversAcademie

Maak kennis met een nieuwe lichting schrijvers

Op zaterdag 15 juni, tijdens de heropening van een prachtig vernieuwd Letterenhuis, kan je kennismaken met de nieuwe lichting schrijvers die afstudeert aan de SchrijversAcademie. Kom mee genieten van dit aanstormende literaire talent om 16 uur in het auditorium van het Letterenhuis. Toegang is gratis, reserveren verplicht

 

De schrijvers die afstuderen aan de SchrijversAcademie werkten gedurende hun tweejarige opleiding aan een eigen manuscript. Daarnaast volgden ze modules als literaire technieken, hedendaagse dichters, poëziegeschiedenis, literaire context, verhaalkunde en materialiteit van de poëzie. Ze woonden auteurslezingen bij van Ruth Lasters, Rudi Meulemans, Aya Sabi en vele anderen. Tot slot werden ze ondergedompeld in het literaire veld en volgden masterclasses bij onder andere Rudy Vanschoonbeek (Uitgeverij Vrijdag), Cathy Paredis (Folio) en Carlo Van Baelen (Vlaamse Auteursvereniging).

Tijdens dit plechtige toonmoment stellen ze hun manuscript graag voor aan het publiek in het auditorium van het Letterenhuis.

Laat via dit formulier weten dat je erbij zal zijn.

Inschrijven

Via https://forms.gle/fkFx6GN4oHNw2GMv6

Inschrijven tot 15 jun 2024


Praktisch

Van 15 jun 2024, 14:00

Tot 15 jun 2024, 16:00

Locatie Letterenhuis, Minderbroedersstraat 22, 2000 Antwerpen

Prijs Gratis mits reservatie


Organisatie

Creatief Schrijven