Workshop: Slam Poetry & Climate (eerste en tweede graad secundair) - WK

In de week van 26 september strijkt het Wereldkampioenschap Poetry Slam 2022 neer in Brussel! Op 27, 28 en 29 september vinden de halve finales en de finale plaats in Kinepolis, Brussel. Doorheen de stad strijkt de rest van de week een poëtisch festival neer met allerlei activiteiten.

Tijdens deze workshop werkt de Kameroense slam-dichter en organisator van CASP (Coupe D’Afrique de Poetry Slam) Faithfull met enkele klasgroepen secundair onderwijs rond Slam Poetry en het klimaat. Eerder gaf hij dit atelier al in verschillende middelbare scholen in Kameroen. Speciaal voor het Wereldkampioenschap Poetry Slam, organiseert hij deze workshop voor Brusselse en Vlaamse jongeren.

Deze workshop gaat door in het Frans.

Doelgroep: eerste en tweede graad secundair

Wens je met je klasgroep deel te nemen? Neem dan contact op met Creatief Schrijven Jong.

 

Het Wereldkampioenschap Poetry Slam is een partnerschap tussen de World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel en Hurae en geniet de zeer gewaardeerde steun van de Vlaamse Overheid, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Europese Commissie, Muntpunt, Dansaert Hotel, VIERNULVIER, EUNIC, Jint, BRUZZ, deBuren, AraBel, Auvicom en Kinepolis.

 

<< terug naar alle activiteiten

Praktisch

Van 27 sep 2022, 11:30

Tot 27 sep 2022, 13:00

Locatie Muntpunt, Munt 6, 1000 Brussel


Organisatie

World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel