Auteurslezing Dimitri Bontenakel ONLINE

Omschrijving

Opnieuw organiseren we op woensdagavond een aantal bijzondere ontmoetingen met gevestigde auteurs. Ze geven je een inkijk in de interne keuken van het schrijverschap. 

Met 'De Berenrug' publiceerde Dimitri Bontenakel in volle coronatijd zijn vijfde roman die hij schreef terwijl hij een vaste baan én een groot engagement combineerde. Zo is  hij o.a. ook hoofdredacteur van ons magazine VERZIN. Dimitri Bontenakel geeft je tijdens deze online lezing maar wat graag inkijk in zijn schrijfproces. Er is ook ruimte voor jouw vragen. 

Lovende recensies
'De Berenrug' is een historische roman die zich afspeelt op een eiland diep in Noord-Atlantische wateren. In de steek gelaten door de wereld zijn de eilandbewoners op zichzelf aangewezen. Te midden van dit alles voert de jonge Ellie haar eigen strijd.

“Met De Berenrug bewijst Bontenakel dat hij een uitmuntend verteller is. De thematiek zit subtiel verpakt in de dromen en ontgoochelingen van stugge mensen in een omgeving die zich niet laat manipuleren.” – De Standaard der Letteren (****)

“Bontenakel verrast opnieuw en ook ditmaal houden zijn enorme verbeelding en krachtige verteltalent je tot op de laatste bladzijde in de ban.” – Feeling

Praktisch
Voor aanvang van de auteurslezing ontvang je van ons een zoomlink zodat je de lezing live vanuit je zetel kan meevolgen. Vragen kun je stellen via de chat.  

Korting
15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

 

Foto: Dimitri Bontenakel

Sessie(s)

20 januari 2021 van 19u tot 21.30u online via zoom


Inschrijvingsdeadline

20 jan. 2021 16:00


Details

Prijs € 6.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Dimitri Bontenakel

Locatie Online via Zoom

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online


Genres