❞Book Boost Intense (2-daagse in NL). Dit jaar komt jouw boek er écht - 100 JAAR NA VANDAAG

Omschrijving

"De BOOK BOOST INTENSE bracht me zo ontzettend veel. Als je, net als ik, al jaren rondloopt met een boekidee kan ik alleen maar zeggen: doen!" - Anna

 

Voel jij het ook? Het is tijd voor jouw boek!

Twaalf maanden liggen nog voor je, met heel veel hagelwitte pagina's in je agenda....

Misschien had je dat voornemen vorig jaar ook: een boek schrijven. En dat het niet is gelukt, is helemaal niet erg. Maar de kans is groot dat - als er geen concreet plan komt - je het schrijven van je boek wéér uit gaat stellen. Terwijl dat precies is wat je niet wilt.

 

Onnodig gedoe

Misschien ben je begonnen maar liep je vast met de structuur van je boek. Of je wist eigenlijk niet zo goed wat een boek schrijven inhield, want al die hobbels onderweg had je helemaal niet voorzien. Gedoe waar je helemaal niet op zat te wachten. Het kritische stemmetje liet zich ook iets te vaak horen (Wie ben jij om een boek te schrijven? Hoezo denk je dat je dat kunt?). En nu is het alweer 2020.

Je baalt ervan en wilt niets liever dan je verhaal schrijven. Maar: hoe dan!

Ho, stop!

Ten eerste was dat onnodige gedoe waarschijnlijk helemaal niet nodig geweest. Als je had geweten hoe je dat aanpakt, een boek schrijven, was het vast heel anders gelopen.

En ten tweede: je hoeft het niet alleen te doen, dat boek van jou.
Want iemand die je begeleidt, bespaart je tijd, schrijffrustraties en breekt met je interne criticus .

 

Doorbreken wat je tegenhoudt

Je wilt je boek schrijven? Maar voelt dat iets je tegenhoudt? Dat je niet verder komt? De een noemt dat twijfel, de ander heeft het over de interne criticus en weer een ander noemt het een innerlijke blokkade. Welke naam jij er ook aan geeft, je wilt het doorbreken en voelt dat dit het moment is. 

 

Gun jezelf de BOOK BOOST INTENSE

Maak 2020 het jaar van jouw boek! Het kan namelijk echt, jouw verhaal op de boekenplank. Tijdens de 2-daagse BOOK BOOST INTENSE maak je met mij een stevige basis waardoor je tot resultaat komt en jouw boek er ook echt komt!

Deze dagen werken we toe naar een planning, zoomen we in op wat je tegenhoudt, wat je thema is, en voor wie je je verhaal schrijft.

We maken het schrijven van je verhaal SUPER behapbaar.
En overzichtelijk.
Dat vooral. En dat geeft rust en vertrouwen.

 

Schrijven vanuit je diepste verlangen

Schrijven is emotie, daar ga ik nooit aan voorbij. We gaan aan de slag met het hoofd-hart-hand principe. Zonder dat, gaat het niet.

 

Je zult deze dagen gaan voelen waarom JIJ je verhaal te schrijven hebt. Wat is jouw diepgewortelde schrijfverlangen? Samen gaan we naar jouw verhaal, waarvan de diepere laag zich vaak verstopt heeft, en brengen het naar buiten.

 

Een boek schrijven is not a trip, it's a journey. Tijdens de BOOK BOOST INTENSE leer je alles wat nodig is voor jouw bijzondere schrijfreis. Ik weet precies waar je aan moet denken bij het schrijven van je boek. We gaan de diepte in, dat beloof ik je. 

 

Onderaan staan de voorwaarden om mee te doen want ik vraag wel wat van je...

Let op: het worden intensieve en productieve dagen!

 

Na de BOOK BOOST INTENSE weet je:

  • voor wie je schrijft
  • wat je thema is (en dus ook: hoe je keuze maakt in wat je schrijft en wat niet)
  • wat je diepe verlangen is dit verhaal te schrijven
  • hoe je omgaat met je interne criticus (dat stemmetje dat telkens twijfelt of je eigenlijk wel kunt schrijven, of dit verhaal überhaupt de wereld in mag enz.)

Je gaat naar huis met:

  • de (concept) flaptekst van je boek
  • de titel en ondertitel
  • de stappen voor het schrijven van je boek
  • je boekcover
  • een planning met deadlines (dat geeft zo veel rust)

 

Investering

In 2 dagen naar je boek voor 497 euro inclusief btw. 

 

Details

De twee dagen duren van 10-16 uur en vinden plaats in Bloemendaal (NL). Er zijn slechts 5 plekken. 

 

Locatie

De BOOK BOOST INTENSE vindt plaats in'de Verdieping',een markante plek in het hartje van Bloemendaal (NL). Je parkeert er gratis voor de deur of komt met de trein vanwaar het 10 minuten lopen is naar de locatie.

 

Zin om stappen te zetten? (tof, maar lees dit nog eventjes)

Wegens de intensiviteit werk ik uitsluitend met mensen die écht vooruit willen met hun boek. Ik heb er speciaal voor gekozen de groep klein te houden, tot max. 5 personen. Wil je meedoen, dan vraag ik dus ook iets van jou.

Ik ga jou helpen, dat beloof ik. Het wordt de ultieme start van je boek. 

 

Interesse?

Stuur me een berichtje via brenda@100jaarnavandaag.com of bel +31 64311 70 19. Dan kijken we of we die klik hebben en of de BOOK BOOST INTENSE aansluit op je verwachtingen. Ik spreek je graag.

 

Schrijf je hier in

Sessie(s)

Deze Book Boost Intense vindt plaats op 11 en 12 januari 2020. Kun je die dagen niet? Er is ook een Book Boost op 25 & 26 januari!


Inschrijvingsdeadline

16 dec. 2019 09:00


Details

Prijs € 497.00

Georganiseerd door 100 Jaar Na Vandaag

Docent Brenda van Es

Locatie Haarlem (NL)

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Beginners met ervaring

Regio Buitenland