Bye 2022, hi 2023

In deze workshop (een dagje me-time! ) nemen we de tijd om terug te blikken op het voorbije jaar én vooruit te kijken naar wat komt. Dat doen we in de voormiddag in WOORD (via helend schrijven) en in de namiddag in BEELD (via een visionboard).

 


HELEND SCHRIJVEN 


Helend schrijven is:
☘️ je pen op papier verplaatsen en zo je verhaal in beweging te brengen
☘️ uit je hoofd en in je gevoel komen
☘️ je verbinden met warme anderen
☘️ je authentieke zelf zijn in een veilige setting
☘️ aan de oppervlakte brengen wat in de diepte leeft

KORTOM: persoonlijk groeien 

 


VISION BOARD  

Een vision board helpt je om jouw dromen en verlangens te realiseren. Je zoekt foto's en/of tekst in magazines die je intuïtief aanspreken en die weergeven waar je van droomt, op hoopt en/of naartoe wil in 2023. Dat alles geef je vorm op een groot blad. Door dat blad op een zichtbaar plekje te hangen, kom je dagelijks (bewust en onbewust) in contact met wat je graagt wenst. En geloof het of niet, maar je brein gaat langzaamaan geloven dat alles wat je wenst (dus wat op je vision board te zien is) er in feite al is, omdat je het telkens voor je ziet. Het is dus een bijzondere manier van manifesteren.

 

 

C​ONCREET

10u00 - 13u00: sessie helend schrijven (waarbij we terugblikken op het voorbije jaar)
13u00 - 13u45: heerlijke lunch
13u45 - 15u45: visionboard creëren
15u45 - 16u30: korte schrijfoefening (over het visionboard)

ENKELE GETUIGENISSEN

🥰"Zo'n workshop brengt je dichter bij jezelf en in contact met gelijkgestemde zielen." (Ruth W.)

🥰"De verschillende vormen van schrijven en dichten leken aanvankelijk 'moeilijk' (onbekend=onbemind), maar vloeiden gewoon uit mijn pen. Ik ga hier thuis zeker mee verder. Dit geeft me een dieper inzicht en vind ik zeer krachtig."(Hilde O.)

🥰"De diepgang die bij de opdrachten werd bereikt, raakte me. En ook het gemak waarmee ik schreef." (Daniëlla V.G.)

🥰"Het heeft mijn ziel deugd gedaan." (Marleen A.)

🥰"​Je hoeft geen schrijver te zijn om mee te doen. Enkel bereid zijn om te voelen wat er leeft en dan aan het schrijven te gaan. Het was een fantastische dag. Ik kom zeker nog terug." (Elke B.)

🥰"Eveline waakt erover dat iedere deelnemer zich goed voelt in de groep." (Tine C.)

 

OVER EVELINE

Ik ben gebeten door schrijven én persoonlijke groei en die twee passies kan ik helemaal kwijt als begeleider van workshops, weekends en schrijftrajecten 'helend schrijven'. Ik volgde verschillende opleidingen (autobiografisch schrijfcoach aan het Instituut voor Biografiek, intuïtief schrijven bij Sarah Muiderman, het verhaal van je leven bij Wisper, masterclass autobiografisch schrijven bij Creatief Schrijven, van schrijfdocent naar schrijfcoach bij Creatief Schrijven), maar belangrijker dan al die 'opleidingen' zijn de schrijfretraites die ik volgde en heel wat andere cursussen, workshops en coaching om mezelf beter te leren kennen en te ont-wikkelen. 

 

PRIJS 

​99 euro

💗Dat is inclusief 21 % btw voor particulieren en exclusief btw voor ondernemers die een factuur wensen.

💗Een lekkere lunch, koffie/thee én koekjes zijn inbegrepen. 🍪☕

💗Graag binnen de week overschrijven.

​💗Wie graag in schijfjes betaalt, laat zeker horen.

💗Wie al lid is van vzw Dwarsligger betaalt 96 euro ipv 99 euro.

 

 

WAAR 

vzw Dwarsligger (Gontrode Heirweg 141, Melle)

🛣️ bereikbaar met de trein (station Melle - tien minuutjes sporen van Gent-Pieters) en dan nog 18 minuutjes wandelen (er is trein die vertrekt in Gent-Sint-Pieters naar Mechelen om 9u21 die halthoudt in Melle)
🛣️ prachtige locatie die deel is van een serre en zicht heeft op planten en struiken. Het domein bestaat uit een serre (waar wij inzitten) van 5000 vierkante meter en een orangerie van 2000 vierkante meter en daarrond een tuin met vijver.
🛣️ je steunt vzw Dwarsligger (ik betaal lidgeld voor jou, wie al lid zou zijn betaalt maar 96 euro), een warm project dat de samenleving wil sensibiliseren om minder te consumeren.

 


INSCHRIJVEN 

Inschrijven door te mailen naar evelinecoppin@gmail.com en binnen de week 99 euro over te schrijven op BE31 8915 0431 7255.📨📨 Je plaats is pas verzekerd van zodra je hebt betaald!

💚Annuleren kan gratis tot en met één week voor de workshop. Annuleer je later dan krijg je een tegoedbon die je kan inzetten voor een workshop, weekend of digitaal schrijftraject.

💚Is in één keer betalen moeilijk? Vraag dan gerust om in schijfjes te betalen. Helemaal prima!

 GOED OM TE WETEN

👌Als schrijfcoach (en coach in opleiding)  zorg ik voor een omgeving waar iedereen zich veilig voelt.
👌‘Goed’ kunnen schrijven is geen vereiste. Dit is geen cursus literair schrijven. Het schrijven wordt ingezet als middel om inzicht te krijgen in onszelf.
👌We houden ons aan de dan geldende coronamaatregelen. Mocht de workshop door corona niet kunnen plaatsvinden, dan krijg je je geld terug.
👌Boek van mijn Leven is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, maar sloot wel een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af.

Sessie(s)

9 DECEMBER

OOK OP 21 DECEMBER VINDT DEZE WORKSHOP PLAATS, MAAR DAN IN DE PARELHOENSTRAAT 56 IN GENT (bij mij thuis in de living 🥳😀)


Details

Georganiseerd door Boek van mijn Leven

Docent Eveline Coppin

Duur 1 dag(deel)

Start 9 dec. 2022 09:00

Einde 9 dec. 2022 15:30

Prijs € 99.00

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie VZW DWARSLIGGER MELLE

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!