de vier seizoenen

Dagen
53
Uren
14
Min
07
Sec
11

Omschrijving

We kijken terug op het voorbije seizoen. Niet om te oordelen. Wel om te observeren. Waar lag je wakker van? Wat liep er verrassend vlot? Waar botste je tegenaan? Welk gevoel wil je graag vasthouden? Wat wil je anders? Hoe keek je naar jezelf? En wat was je innerlijke seizoen? Misschien zat je deze winter wel in de lente van een project? Of sta je in zomerse bloei op een bepaald vlak? En is het eerder winterdoods op ander terreinen.

 

We blikken ook vooruit: waar kijk je naar uit? Waar stuur je bij? Wat verwacht je van het seizoen dat ongeduldig voor de deur staat? Wat mag er groeien en bloeien?

 

Het is even stilstaan. Op de pauzeknop drukken. Stoppen met hollen. Om het leven weer in je handen te voelen, in plaats van dat het je ontglipt. Om al schrijvend waar te nemen naar wat er echt in ons leeft.

 

Het is een speelse schrijfworkshop met korte, creatieve, diepgaande opdrachten. We passen meditatieve technieken toe om dichter bij onszelf te komen. Om dat wat in de diepte leeft aan de oppervlakte te brengen. Om zo, innerlijk bevrijd door het schrijven, weer een jaargetijde voort te schuiven. Maar wel gezuiverd. Gesterkt. Geheeld.

Sessie(s)

maandag 22 maart
maandag 21 juni
maandag 21 september
maandag 21 december

Telkens van 14 tot 17 uur. Op maandag 22 maart ook om 19 uur, om mensen die overdag werken de kans te geven om deel te nemen.

Mochten we (nog) niet live kunnen bijeenkomen, dan vindt de workshop online plaats via Zoom.

Voel je een grote JA? Of een kleine? Dat volstaat ook al ;-)? Inschrijven door je naam en voornaam te mailen naar evelinecoppin@gmail.com en het passende bedrag over te schrijven naar BE 31 8915 0431 7255 van Boek van mijn Leven. Je plaats is verzekerd van zodra je hebt betaald!

Wie zich onmiddellijk inschrijft voor de 4 workshops betaalt geen 188 euro (47 eurox4), maar slechts 160 euro. Dat is haast 15 procent korting. Tsjakaaa! :-) Voor veertig euro per kwartaal verzeker je je al van vier heerlijke me-momentjes verspreid over het jaar. Heerlijk, toch?


Inschrijvingsdeadline

21 mrt. 2021 20:00


Details

Prijs € 47.00

Georganiseerd door Boek van mijn Leven

Docent Eveline Coppin

Locatie Blinkout

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Oost-Vlaanderen