Inktvis, een zee van verhalen

Heb je schrijfkriebels én een beperking of ziekte? En wil je graag schrijfadvies op maat. Dan is Inktvis, een zee van verhalen, iets voor jou!  

Dito, vereniging voor personen met een handicap, en Creatief Schrijven brengen samen korte schrijflessen tot bij jou in de huiskamer. Bekijk de videolessen met de schrijfopdrachten, werk je schrijfsels uit op je eigen tempo en krijg tot tweemaal feedback van een schrijfcoach.


Welkom bij de online schrijfcommunity Inktvis

Alle schrijflessen zijn gratis toegankelijk en staan gebundeld op een online platform.Je bekijkt de videolessen met de schrijfopdrachten, werkt je schrijfsels uit op je eigen tempo en krijgt tot tweemaal feedback van een schrijfcoach. De feedback verloopt via hetzelfde platform als de videolessen.

De Babbelkom

We voorzagen ook een extraatje! Wil je praten over de opdrachten of tips en inspiratie uitwisselen? Dat kan via de Babbelkom: een plek op het platform waar je vragen kan stellen en informatie kan uitwisselen.

Deelnemen

Wil je graag deelnemen? Schrijf je hier in. Je ontvangt vervolgens de nodige info om je aan te melden. Wees gerust, dat is kinderspel. We verwelkomen je graag bij deze prachtige online schrijfcommunity!Een greep uit de opdrachten: 

  • Zeswoordenverhaal
  • Krantenpoëzie
  • Invloed van de ruimte
  • Muziek (uit je jeugd)

Details

Georganiseerd door Dito i.s.m. Creatief Schrijven vzw

Docent Verschillende docenten

Duur 1 dag(deel)

Prijs Gratis

Regio Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Coaching

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!