Deep Dive in Griekenland met JOEY BROWN, auteur 'Schrijven naar bewustzijn'

De Deep Dive Matrix of Joy op het Griekse eiland Ikaria is een diep transformerende, unieke reis die je nog lang zal bijblijven. Dit is voor jou als je je klaar voelt voor een radicale shift, een quantum leap naar een vernieuwd bewustzijn. Met schrijfmeditatie zoeken we antwoorden op levensvragen: wie ben ik, waarom ben ik hier, wat is mijn missie? Je innerlijke proces verdiepen we met (familie)opstellingen, energetisch werk en ritueel, en natuurlijk de krachtige energie van het eiland Ikaria zelf. En o ja, 's ochtends starten we op met zachte yoga (voor ieder geschikt!). Daarvoor heb ik een prachtige teacher uitgenodigd, Veronika.

"Schrijven met vleugels", dat kom je hier doen, op Ikaria, de bijzondere plek waar ik woon, en dat genoemd is naar de mythische ‘gevleugelde’ held Icarus. Schrijven geeft je vleugels, weet je, en daarmee vliegen we waarheen we maar willen! 

Jouw retreat start vanuit persoonlijke concrete levensvragen. Samen trainen we om in elk moment aanwezig te zijn, je intuïtie aan te scherpen. Aanwezig te zijn bij je gevoelens (die graag gevoeld willen worden), bij oude verhalen en overtuigingen die je in de weg zitten. Je leert alsmaar meer afstemmen op je intuïtie en je fijngevoeligheid om zo te groeien en succes in je leven te verwezenlijken: het succes dat je al zolang zoekt en voelt als … vervulling.

Binnen een veilige setting begeleid ik je naar persoonlijk leiderschap, durf, authenticiteit, levenskracht en bezieling. Wat je ervaart en meeneemt uit de Deep Dive heeft een long lasting effect op de rest van je leven. Je gaat naar huis met een gevoel van pure dankbaarheid om wie je bent en voor de reis die je hebt afgelegd, hoe lastig deze ook geweest is.

De Deep Dive Matrix of Joy is een exclusieve retraite in kleine groep, waarin je veel aandacht krijgt voor je persoonlijke proces. Er is telkens plaats voor 8 deelnemers.

DEZE RETRAITE IS VOOR JOU ALS

Voor jou als je écht het innerlijke avontuur wilt aangaan. Je wilt écht die next level. 
Voor jou als je je thuisvoelt in de woorden: gevoelig, creatief, ondernemend, moedig, zoekend, avontuurlijk. Mogelijk ben je ondernemer, trainer, consultant, coach, therapeut of kunstenaar. 
Voor jou als je bereid bent de confrontatie met jezelf in alle eerlijkheid aan te gaan.
Voor jou als je al een behoorlijk pad hebt gelopen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en je op een diepere laag voelt dat je nog een laatste puzzelstukje mist.
Voor jou als je je gevoelens zuiverder wilt ervaren en je bereid bent voortaan te luisteren naar je hart.
Voor jou als je krachtig in jezelf wilt staan, met de voeten diep in de aarde geworteld.
Voor jou als je wilt leven en creëren vanuit zachtheid, overgave en flow. Je verlangt verbinding en verdieping, genieten en gewoon jezelf kunnen zijn.
Voor jou als je je wilt verbinden met je voorgeschiedenis; met je voorouders en met de wijsheid die met hen verbonden is. Je wilt de (al dan niet bewuste) patronen en trauma's die al generaties worden doorgegeven, en mogelijk nog invloed hebben op je huidige leven, helen.
Voor jou als je een eerder rationeel mens bent, en nu meer in je hart wilt zakken. Je hebt bijvoorbeeld een succesvolle carrière uitgebouwd, maar desondanks ben je in Niemandsland gestrand en je ervaart situaties van conflict en niet-vervullende relaties. 

Je hebt al een bijzonder pad afgelegd naar bewustzijn en toch voel je je nog te vaak uit verbinding met jezelf.
Je staat op een keerpunt en je wil de stap zetten naar een nieuwe levensfase.
Je zoekt helderheid: waarom is mijn leven zoals het is? En hoe kan ik veranderen wat niet bij me past?
Je wil het schrijven inzetten als zelfonderzoek.
Je houdt van de zee, van samen tafelen en genieten.
 

HET PROGRAMMA

We maken al schrijvend een innerlijke reis. Vergelijk het met een helder en fris 'wakker worden' in jezelf. Aan het eind voel je je diep geworteld in jezelf. We volgen daarbij de beweging van mijn boek: Schrijven naar Bewustzijn, Ontdek je ware verhaal. 

Ik werk nooit met een vast programma, maar wel met de thema's die zich vanuit de deelnemers aandienen. 

Thema’s waarmee ik al vaak heb gewerkt zijn: zelfliefde of het huwelijk met jezelf, van disconnectie naar connectie, moederwond, vaderwond, faalangst, begrenzing en grenzen stellen, hart openen, lichaamsbewustzijn, leiderschap, potentieel ontwikkelen, authenticiteit, eigen (schrijf)stem, innerlijke kind en innerlijke baby, zielsmissie, partnerrelaties, enz. We ontmoeten al de loyaliteiten en verstrikkingen op de onbewuste lagen die ons weerhouden van ons mooiste leven.

We keren terug naar het hart, de zetel van onze ziel. We werken onder meer met je zielsmissie, zielsverlangen, de reis van je ziel door tijd en ruimte. We bekrachtigen je moed zodat je de quantum leap durft te maken.

Dit kan er ontstaan: inspiratie en nieuwe ideeën voor je project of bedrijf, onverwacht nieuwe verbindingen, de ontmoeting met je ware zelf, het ervaren van synchroniteiten op je pad. Je verhoogt je intuïtie, je bewustzijn, je JOY en je gaat als vanzelf de dingen aantrekken die bij je passen.

Bekijk het volledige programma op mijn website.

 

WAAR 

Logeren doe je in het pension ‘Agriolykos’ of ‘De wilde wolf’, gebouwd hoog boven op de rots die uitkijkt over de baai van het dorpje Therma.

De kamers zijn basic, maar het uitzicht, het terras, de schilderachtige schrijfplekjes en de nabijheid van de zee zijn onbetaalbaar. Voula, de eigenares van Agriolykos, ontvangt je met open armen en ondersteunt mee de rust en de stilte van het pension.

Therma is een piepklein dorpje in een beschermde baai. Je kan er elke dag de geneeskrachtige bronnen bezoeken.

 

JOUW INVESTERING

€3.300,- (incl. 21% BTW, exclusief verblijf).

  

REACTIES VAN DEELNEMERS

"Het voelt als thuiskomen bij mezelf. Ik ben echt een enorme transformatie doorgegaan. Van gigantische weerstand naar een heelheid en compleetheid die ik nooit eerder zo gevoeld heb. Dat had ik absoluut niet verwacht. Het is een verschrikkelijk mooi proces geweest. - Will vd H.

''Wat een transformatie! Wat een bevrijding! Een deel van mij ging gebukt onder schaamte en schuld. Wat een gewicht heb ik afgelegd. Ik durf er nu te staan! De schrijfmeditaties hebben mij écht in beweging gezet, en inzicht gegeven. Nu ben ik uitgebroken. Ik neem het allemaal mee en sla mijn vleugels open.'' - JULIE K.

''Ik kwam naar Ikaria om te zoeken. Mezelf, mijn echte schrijfstem. En ik heb gevonden. Ik ging naar huis in het vertrouwen dat wat ik in de wereld zet mag gezien worden. Dat mijn schrijven, mijn visie en eigenzinnige aanpak zichtbaar MAG zijn.'' - INGRID M.

Sessie(s)

23 sept - 30 sept 2023


Details

Georganiseerd door Joey Brown

Docent Joey Brown

Duur Meerdere dagen

Start 23 sep. 2023 14:00

Einde 30 sep. 2023 11:00

Prijs € 3300.00

Regio Buitenland

Locatie Ikaria, Griekenland

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!