Mailtraject Omarm jezelf - 1 juli tem 31 december

Begin juli start het schrijftraject 'Omarm jezelf'. Om de TWEE WEKEN krijg je een mail met twee schrijfopdrachten: een korte, creatieve en soms speelse opwarmdracht gevolgd door een uitgebreidere schrijfopdracht. Meestal werken we toe naar een GEDICHT. Dat helpt ons om de essentie te 'pakken' van wat we hebben geschreven. De dichtvorm krijg je van mij cadeau. Denk aan een rondeel, elfje, zandloper, woorddicht, sneeuwbal of ronddicht.


Voor de thema's van de schrijfopdrachten liet ik me inspireren door het INNER COMPASS-KAARTENDECK, zoals compassie, verwondering, intentie en puurheid.


Ik bedacht telkens een PASSENDE SCHRIJFOPDRACHT bij het thema en wisselde ook telkens van schrijfmethodiek. Je ontdekt dus gedurende de 26 weken van dit schrijftraject heel wat verschillende SCHRIJFTECHNIEKEN. Zo maak je zeker kennis met de briefvorm, zelfportret schrijven, propriospective writing, voice dialogue, schrijven met als ingang een verhaal, visualisatie en gedicht en de puntlijnmeditatie [(c)Joey Brown].


Met je gedicht en ervaring ben je welkom in de GESLOTEN FACEBOOKGROEP Helend schrijven. Je krijgt geen feedback van mij, maar leden van de groep (allemaal oud-deelnemers aan de mailtrajecten; intussen een 75-tal mensen) mogen wel een reactie plaatsen (je wordt gebrieft wat wel/niet mag, want het moet veilig blijven). In de praktijk wordt in deze Facebookgroep niet zo veel gepost, maar ik zie wel dat wát er gepost wordt heel veel gelezen wordt. En soms ... is dat genoeg: iets creëren en het dan delen; de wijde wereld insturen.


Omdat ik regelmatig de vraag kreeg of er geen uitwisselmomenten met deelnemers waren, riep ik voor het eerst een bijkomende ONLINE WORKSHOP in het leven. Meer daarover hieronder.


​EXTRA'S
➕ONLINE WORKSHOP 
Op woensdag 2 oktober (19u-22u) ontmoeten we elkaar digitaal voor een workshop. In die workshop zijn alleen deelnemers van het schrijftraject toegelaten. We blikken terug op ons schrijven, lezen gedichten die we schreven voor in kleine groepjes én je krijgt een nieuwe uitgebreide schrijfoefening die we samen meteen doen. Zo ervaar je iets van hoe een live workshop voelt. Natuurlijk zal de schrijfopdracht ook eentje zijn op basis van een Inner Compass-kaart. De online workshop is ook hét ideale moment om vragen te stellen waar je mee zit.


➕GESPREKSCOACHING 
Het zou kunnen dat je tijdens het schrijven vastloopt. Dat iets je heeft getriggerd en dat je voelt dat je er blijft mee zitten. Uiteraard kan je er dan nog over schrijven, maar soms is het fijn om met iemand in gesprek te gaan. Als gecertifieerd coach (postgraduaat 'inspirerend coachen' aan Artevelde Hogeschool) kan je daarvoor bij mij terecht. Ter voorbereiding lees ik dan (als je dat wenst) de schrijfoefening waarin het thema staat waarover je wil spreken.
In totaal gaan we 2.5 uur in gesprek (opgedeeld in twee of drie sessies; dat kan zowel bij mij thuis in Gent of online). Natuurlijk kan je ook de optie met de coaching nemen om een gesprek in te plannen over iets waar je over loopt te tobben zonder dat het gelinkt is met een schrijfopdracht. Ook altijd mogelijk: extra uren coaching. Benieuwd naar wat coaching is? Dat lees je hier.

​VOOR WIE?
Herken je jezelf in één of meerdere van deze 'notitieblokjes'? Dan is dit traject écht iets voor jou.
♾️ Je haalt graag wijsheid in en uit jezelf.
♾️Je schrijft graag over wie je bent, je gevoelens en gedachten.
♾️Je  💜 taal.
♾️Je laat je graag verrassen door inspireren thema's
♾️Je schrijft af en toe een gedicht of wil dat graag leren.
♾️ Je neemt graag af en toe de tijd om stil te staan.
♾️ Je hebt zin om jezelf (nog) beter te leren kennen.
♾️ Je ontdekt graag verschillende schrijfmethodieken.PRIJZEN
✍🏼 125 euro (mailtraject)
✍🏼 175 euro (mailtraject + online workshop op 2/10 van 19u tot 22u)
✍🏼 249 euro (mailtraject + 2.5 uur gesprekscoaching)
✍🏼 275 euro (mailtraject + online workshop + 2.5 uur gesprekscoaching)

Tip : wie ingeschreven is op de inspiratiemail krijgt de online workshop zomaar cadeau. Nog niet ingeschreven? Schrijf je dan als de bliksem in via https://www.boekvanmijnleven.be/inspiratiemail.html

 


PRAKTISCH

Je doet de opdrachten op je eigen tempo. Sommige mensen 'sparen' een aantal opdrachten en werken er op een avondje/namiddag twee of drie 'af'. Anderen plannen een vast momentje in voor de opdracht. Hoe je het ook vormgeeft: alles is goed. Ik zorgde er alvast voor dat je twee weekends hebt tussen elke opdracht door de opdrachten op vrijdag te sturen.


Idealiter heb je al enkele schrijfopdrachten gedaan voor je deelneemt aan de online workshop (zo kan je ook je ervaring en gedichten delen). Maar als dat niet zou gelukt zijn: helemaal geen erg.

 

 

INSCHRIJVEN
Graag meedoen? Stuur ten laatste op 28 juni een mailtje naar evelinecoppin@gmail.com en stort het juiste bedrag op BE31 8915 0431 7255 met vermelding van 'mailtraject omarm jezelf' en je naam.

 


GETUIGENISSEN 
🌟"Essentie tot doel
Ontdekking van binnenuit
Verrassing is troef" (Linda V.S.)
🌟"Ik genoot van de andere invalshoeken waarmee ik mijn dagboek kon invullen" (Rita V.)
🌟"Het traject bracht me dichter bij mezelf en deed me bewust stilstaan. Super!" (Inge V.G.)

 

MEER WETEN
Meer weten over wie ik ben, over andere mogelijkheden (workshops, weekends helend schrijven) of schrijfbegeleiding? Lees het hier na. 

Sessie(s)

Om de twee weken krijg je op vrijdag een mail.

Eerste mail: vrijdag 5 juli.
Laatste mail: vrijdag 20 december


Details

Georganiseerd door Boek van mijn Leven

Docent Eveline Coppin

Duur Meerdere dagen

Start 1 jul 2024, 10:00

Einde 31 dec 2024, 11:00

Prijs Gratis

Regio Online

Locatie online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Coaching

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!