Online helend schrijftraject: groeikracht (7 weken)

Zoals een plantje zich in de vroege lente dapper een weg baant door de aarde naar boven.

Naar het licht.

Naar de zon.

Naar groei.

Naar leven.

Zo voelen wij ons ook soms. Ook al ervaren we onszelf weleens als kwetsbaar ... tegelijkertijd zijn we ongelofelijk krachtig. We zijn krachtig in onze kwetsbaarheid (vraag maar eens aan Brené Brown, de auteur van De kracht van kwetsbaarheid) 

Wil jij net zoals de jonge plantjes ook je kopje uitsteken? Groeien naar het licht? Jezelf meer laten tonen? Je kwetsbaarheid omarmen om krachtiger in het leven te staan? Je krachtige kwetsbaarheid én kwetsbare kracht graag zien?

Als je ook nog eens houdt van:

šŸŒ¾schrijven 

šŸŒ¾persoonlijke groei?
ā€‹
šŸŒ¾tijd nemen voor jezelf?

Dan is dit schrijftraject iets voor jou


"De opdrachten van het schrijftraject doen me stilstaan. Vertragen. En dat is zo zo waardevol. We zitten jammer genoeg al in week negen van de dertien, maar ik stap sowieso in het volgende schrijftraject in." ā€‹(Annelies B.)


HOE?

Wel! Gedurende zeven weken krijg je elke week een mail met een verdiepende schrijfopdracht.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een besloten Facebookgroep 'Helend schrijven' waarin je je ervaringen bij het schrijven en/of schrijfsels mag delen. Omdat delen ook helend werkt! 

Misschien dat je na afloop van dit schrijftraject wel met meer mildheid naar jezelf kijkt. Of trotser bent op wie je bent en wat je hebt bereikt. Je zal alleszins inzichten hebben gekregen in wie je bent en wat je kan en die helpen je om nog meer jezelf te durven zijn!  


WANNEER

Het traject loopt van vrijdag 1 april (géén grap šŸ¤Ŗ) tot en met vrijdag 13 mei. Elke vrijdag krijg je een mail met een opdracht. Reken een half uur om die tot een goed einde te brengen.


PRIJS

77 euro. Dat is inclusief btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor ondernemers die graag een factuur wensen.


ā€‹
"Wat heb ik weer genoten ... jullie schrijfsels, interpre(s)taties van de zorgvuldig uitgekozen thema's, doen mijn hart steeds opspringen. Ze zetten mij tevens aan om verder te gaan met "de dingen", het leven dus. Zoveel aangenamer dankzij jullie die samen met mij het schrijftraject lopen  ... šŸ˜Š" (ā€‹Jos D.C.)

 

WORKSHOP 'GROEIKRACHT' op 21 maart

Je kan hetĀ traject op zich volgen,Ā maarĀ jeĀ kan het ook laten voorafgaanĀ - als je helemaal in het thema wil duiken - door deĀ helend schrijven-workshopĀ 'Groeikracht'Ā op maandag 21 maart van 10 tot 16u30 in Post X in Merelbeke. Je vindt erĀ hierĀ alles over (99 euro inclusief lunch, koffie/thee en koekjes!).

ACTIEPRIJSĀ workshop + traject: 149 euro (in plaats van 176 euro)

Ā 


WEEKEND 'GROEIKRACHT' van 25 tem 27 maart

Het traject sluit ook helemaal aan bijĀ weekend 'over kwetsbaarheid en kracht'Ā van 25 tem 27 maart in domein Menas in Aalter. Je vindt er opĀ deze paginaĀ alle info over (maar je hoeft het weekend/de workshop niet gevolgd te hebben om te mogen/kunnen meedoen).Ā 

Op dat weekend ligt deĀ focus op schrijven, maar we gaanĀ meer doenĀ dan dat:

Er isĀ ook:

šŸµļøeenĀ stiltewandelingĀ door Meie Degryse

šŸµļøeenĀ klankschalenconcertĀ door Bernard Deleersnyder

šŸµļøeenĀ creatieveĀ workshopĀ door Liselotte Anckaert

šŸµļøeenĀ kennismakingĀ metĀ holistic pulsingĀ 


DeĀ prijsĀ voor dit alles:Ā 444 euro. Daarin isĀ inbegrepen:

šŸŖ“2 overnachtingenĀ in een eenpersoonskamer
šŸŖ“begeleidingĀ door een professionele autobiografische schrijfcoach
šŸŖ“heerlijkĀ ontbijt, lekkereĀ lunch, warmĀ avondmaalĀ Ć©n koffie/thee tijdens de pauzes
šŸŖ“alleĀ schrijfsessiesĀ enĀ workshopsĀ (m.u.v. holistic pulsing)

Ā 

"Mijn 'ikken' oplijsten en een bedankspeech schrijven voor Ć©Ć©n van hen die al te lang aan het stuur van mijn leven zit: een fijne, maar confronterende oefening. Dank je, Eveline." (ā€‹Marleen M.)


INSCHRIJVEN

Inschrijven voor het schrijftraject ten laatste op zaterdag 14 mei door eenĀ mailtjeĀ te sturen naar evelinecoppin@gmail.com en de centjes over te schrijven op BE31 8915 0431 7255 met vermelding van je naam en 'traject en/of workshop groeikracht'.

Ā 

Details

Georganiseerd door Boek van mijn Leven

Docent Eveline Coppin

Duur Meerdere dagen

Prijs ā‚¬ 77.00

Regio Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Coaching

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!