Online workshop helend schrijven (halve dag)

Een online workshop van een halve dag waarin je kennismaakt met verschillende schrijfmethodieken. Maar ook meditatie komt aan bod en ik deel graag ook een inspirerend gedicht of verhaal. Het is een halve dag om op adem te komen. Om te zijn. Om te voelen. Drie uur helemaal voor jezelf.

 

Ideaal voor als je ver van Gent woont, je een volledige dag of weekend te lang vindt of als je wil ontdekken of het helend schrijven iets voor jou is.

 

Geen ervaring vereist (ook aan de gratis kennismakingsworkshop die maandelijks plaatsvindt, hoef je niet te hebben deelgenomen). Als schrijfcoach zorg ik voor een omgeving waar iedereen zich veilig voelt. ‘Goed’ kunnen schrijven is geen vereiste. Dit is geen cursus literair schrijven. Het schrijven wordt ingezet als middel om inzicht te krijgen in jezelf.

 

Getuigenissen van deelnemers

💫"Ik wil je bedanken voor jouw inzet, voorbereiding, aanpak en sereniteit waarmee je telkens weer zo'n workshopdag aanpakt en tot een goed einde brengt en die zelfs met jouw ervaring zeker geen vanzelfsprekendheid is. Het voelt telkens weer aan als een beetje thuiskomen: mensen die proberen dezelfde waarden in het leven te vinden en te delen in een zeer intieme en tegelijkertijd open sfeer. Dit mogen ervaren onder jouw leiding brengt telkens weer rust vreugde en ook opluchting. Ik kom zeker in de toekomst nog terug, een beetje afhankelijk van tijdstip en mogelijkheden." (Jo R.)

💫"Ik werd aangenaam verrast door de ontvangst, de inhoud en de variatie aan werkvormen. Het is echt diepschrijven." (Lieve M. (coach))

💫"Je leeft je je creatief met taal uit in een veilig en rustig kader waarin aandacht is voor ieders gevoelens." (Ann D.W.)

💫"Knap hoe je in zes uur zoveel oefeningen met zoveel diepgang gedaan krijgt." (Veerle D.)

💫"De workshop in enkele woorden: verrassend, liefdevol, oprecht, onderbouwd, verbindend, leerzaam en to the point." (France D.)

💫"In een workshop helend schrijven kan ik echt thuiskomen bij mezelf." (Ruth W. (na twee workshops)

💫"​Je duikt in je gevoel en staat stil bij jezelf." (Ann D.)

HOE?
Via Teams. Dat programma kan je gratis downloaden op je computer of je kan via je browser inloggen.


INSCHRIJVEN?
Inschrijven door te mailen naar evelinecoppin@gmail.com en binnen de week over te schrijven op BE31 8915 0431 7255. Je plaats is pas verzekerd van zodra je hebt betaald. Annuleren kan gratis tot twee weken voor de workshop. Annuleer je later dan krijg je een tegoedbon.

Sessie(s)

💛24 januari van 09u tot 12u
💛22 februari van 19u tot 22u
💛26 maart van 14u tot 17u


Details

Georganiseerd door Boek van mijn Leven

Docent Eveline Coppin

Duur 1 dag(deel)

Start 26 mrt. 2024 13:00

Einde 26 mrt. 2024 16:00

Prijs € 47.00

Regio Online

Locatie online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!