Proeven van schrijven - online

Korte reeks avond (-10 sessies) voor beginners. Dit is een online cursus. Je hebt nodig: een computer/laptop/tablet met internetverbinding en met werkende microfoon en camera. Een koptelefoon is handig maar geen must.

Je wil schrijven, maar je twijfelt of het wel je ding is? In deze smaakmaker kom je het te weten. Gedurende vier avonden kun je ‘proeven’ van wat er allemaal komt kijken bij prozaschrijven. Hilde Van Cauteren laat je ermee kennismaken vanuit - en via - de praktijk. We beginnen bij het begin: waar vind je inspiratie? We scherpen onze creativiteit aan, en gaan er mee aan de slag. We ontdekken dat schrijven tegelijk observeren, fantaseren, inleving, verwoording en nog zoveel meer is.

Let op: dit is een online cursus. Enkele dagen voor de start van de cursus ontvang je nog een mail met praktische info over het online platform dat tijdens deze cursus gebruikt wordt. Volg je deze cursus toch liever live? Dat kan hier: Proeven van schrijven op zaterdag, Proeven van schrijven op donderdag of Proeven van schrijven op woensdag.

Sessie(s)

Dinsdagavond


Details

Georganiseerd door Wisper - Leuven

Docent Hilde Van Cauteren

Duur Meerdere dagen

Start 4 okt. 2022 17:30

Einde 25 okt. 2022 20:00

Prijs € 88.00

Regio Online

Locatie Online @home

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus


Genres

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!