Publiceer je werk in Printing On Demand of als ebook

Dagen
07
Uren
11
Min
37
Sec
00

Omschrijving

Auteur, redacteur en docent creatief schrijven Patrick Bernauw staat ook aan het hoofd van uitgeverij vzw de Scriptomanen, die uitsluitend werkt met Printing On Demand (POD) of ebooks. De digitale uitgeverij van de 21ste eeuw stelt je in staat geheel zelf een heus boek te maken, te drukken én te verkopen. Je kunt dat doen op een boekvoorstelling of een lezing, maar ook via de online of plaatselijke boekhandel.

Patrick Bernauw begeleidt je in het publicatieproces van jouw boek, weze het als de vertrouwde paperback of in epub formaat (voor ebooks). Van de layout van het binnenwerk tot en met de cover, van het aanvragen van een ISBN nummer (waardoor je werk beschikbaar wordt in de boekhandel) tot en met het toesturen van een proefboek. Kostprijs ISBN en proefboek van de paperback zijn inbegrepen in de prijs van de cursus. Ook inbegrepen is je ebook in epub formaat.

Zodra de cursus is afgerond, kun jij zelf het gewenste aantal paperbacks drukken en verkopen (of laten verkopen in de online boekhandel) aan de winstmarge van jouw keuze, en kan ook jouw ebook in alle online boekhandels aangekocht worden. 

Sessie(s)

Het aantal en het tijdstip van de sessies bepalen we in onderling overleg.


Inschrijvingsdeadline

1 nov. 2020 11:00


Details

Prijs € 363.00

Georganiseerd door vzw de Scriptomanen

Docent Patrick Bernauw is auteur van historische thrillers zowel voor volwassenen als voor de jeugd, en docent creatief schrijven aan de Academie voor Podiumkunsten te Aalst en het Conservatorium van Mechelen.

Locatie Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online