Schrijf het jaar uit

Omschrijving

Kan je het ook niet geloven dat het jaar om is? Heb je het gevoel dat er in je hoofd nog geen plaats is voor dat nieuwe jaar? Dat dat oude jaar nog te veel aan je kleeft? Dat het precies nog 'uit je lijf en hoofd' moet? Herkenbaar? Dan is deze workshop wat je zoekt.

We blikken terug op wat 2019 ons bracht op verschillende domeinen in ons leven: werk, vriendschappen, hobby's, liefde, familie, opleidingen, spiritualiteit, ... Wat bracht ons vreugde? Wat deed ons verdriet? Waar putten we hoop uit? Waar hebben we tranen om gelaten? Wat heeft ons verwonderd? Waar kwamen we 'uit onze comfortzone'? Wat waren de opvallendste inzichten? Wat/wie heeft ons geïnspireerd? Wat willen we zeker 'meenemen' naar volgend jaar? Kortom: we schrijven het oude jaar van ons af om plaats te maken voor het nieuwe. En gezien de schrijfworkshop in het nieuwe jaar plaatsvindt, blikken we ook al wat vooruit op dat net 'geopende' jaar.

We doen dit aan de hand van creatieve, speelse en korte opdrachten. Schrijfervaring is he-le-maal niet vereist. Enkel de bereidheid om even te willen stilstaan. Om er hopelijk troost, hoop, plezier of kracht in te vinden. Of van dat alles een beetje. In jouw verhaal of in dat van anderen. En geen nood. Je schrijfsels delen hoeft niet (maar mag wel :-)).

Water, appelsap, koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen in de prijs.

Sessie(s)

Van 19 tot 22 uur


Inschrijvingsdeadline

5 jan. 2020 22:14


Details

Prijs € 39.00

Georganiseerd door Boek van mijn Leven

Docent Eveline Coppin

Locatie Blinkhuis

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Oost-Vlaanderen