Schrijf je manifest

In deze online masterclass word je stap voor stap begeleid bij het schrijven van jouw persoonlijk manifest: een uniek document op maat van jouw leven, intenties en dromen. Een manifest is een eenvoudig en krachtig instrument om richting te geven aan je leven en je te herinneren aan wat essentieel voor je is. Het is een stille, magische bondgenoot die je op koers houdt, energie geeft en je helpt om je leven te leiden op een manier die echt bij je past. Elke dag opnieuw. 

Je leert jouw persoonlijk manifest schrijven in een aangename en heldere leeromgeving, begeleid door Lien Van Laere, ervaren schrijfcoach.
Via een mix van geschreven inspiratie, filmpjes en audiobestanden verzamel je de bouwstenen van je manifest. Je doet aan soul searching en gaat op zoek naar je goud via een geleide meditatie en een bundel vol krachtige reflectievragen. Vervolgens schrijf je jouw persoonlijk manifest uit: een unieke en krachtige bondgenoot voor een leven in lijn met je essentie. Je leert de woorden boven water halen die jou raken, deugd doen en in beweging brengen, zodat je krachtig en bewust verder stappen kunt zetten op jouw zielepad.

Praktisch: Je kunt op eender welk moment voor deze masterclass inschrijven. De leeromgeving is online voor jou beschikbaar en je doorloopt het materiaal op eigen tempo.
Van zodra je bent ingeschreven, heb je 7 weken toegang tot de masterclass. We kiezen bewust voor een tijdsgebonden formule om je aan te moedigen je masterclass echt in te plannen (en zo de vruchten ervan effectief te plukken).

Een manifest is een anker, een kompas, jouw trouwste cheerleader.
Het is een vuurtoren die de weg wijst, elke dag opnieuw.

Of zoals Adam Cohen het zo mooi zegt: "When your intention is clear, so is the way."

Deelnemers zeggen:

"Merci Lien, voor je zachtheid, voor je manier van brengen, ...
Ik kon een voor mij een heel moeilijke stap zetten, namelijk woorden koppelen aan wat ik mag doen." (Hilde) 

"Dit proces is zo mooi, Lien. En je brengt het zo waarlijk wonderlijk zacht en wijs over. Mijn manifest is in zijn eerste ruwe vorm perfect voor mij. Authenticiteit. Magie! Zo fijn, zo simpel, zo heerlijk-ik. Ik heb de masterclass voltooid met een blij en ook fier gevoel. Dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb. Dat ik de keuze heb gemaakt om op stap te gaan in wat achteraf zo'n waardevol traject blijkt te zijn." (Lieve)

Welkom!

Sessie(s)

op eigen tempo


Details

Georganiseerd door Woods Of Wonder

Docent Lien Van Laere

Duur 1 dag(deel)

Start 1 jun. 2024 10:00

Einde 1 jul. 2024 10:00

Prijs € 97.00

Regio Online

Locatie online - zelfstudie

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Coaching

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!