Schrijf je manifest

In deze online masterclass word je stap voor stap begeleid bij het schrijven van jouw persoonlijk manifest: een uniek document op maat van jouw leven, intenties en dromen. Een eenvoudig en krachtig instrument om richting te geven aan je leven en je te herinneren aan wat essentieel voor je is. Een stille, magische bondgenoot die je op koers houdt, energie geeft en je helpt om je leven te leiden op een manier die echt bij je past. Elke dag opnieuw. 

Je leert jouw persoonlijk manifest schrijven in een aangename en heldere leeromgeving, begeleid door Lien Van Laere, ervaren schrijfcoach. Via een mix van geschreven inspiratie, filmpjes en audiobestanden verzamel je de bouwstenen van je manifest. Je doet aan soul searching en gaat op zoek naar je goud via een geleide meditatie en een bundel vol krachtige reflectievragen. Vervolgens schrijf je jouw persoonlijk manifest uit: een unieke en krachtige bondgenoot voor een leven in lijn met je essentie. Je leert de woorden boven water halen die jou raken, deugd doen en in beweging brengen, zodat je krachtig en bewust verder stappen kunt zetten op jouw zielepad. Elke dag opnieuw. 

Praktisch: Je kunt op eender welk moment voor deze masterclass inschrijven. De leeromgeving is online voor jou beschikbaar en je doorloopt het materiaal op eigen tempo.
Van zodra je bent ingeschreven, heb je 7 weken toegang tot de masterclass. Je kunt het materiaal in principe op één dag doorlopen, dus deze periode geeft je ruim voldoende de tijd. Ik kies bewust voor een tijdsgebonden formule om je aan te moedigen je masterclass effectief in te plannen (en zo de vruchten ervan écht te plukken).

Een manifest is een anker, een kompas, jouw trouwste cheerleader.
Het is een vuurtoren die de weg wijst, elke dag opnieuw.

Of zoals Adam Cohen het zo mooi zegt: "When your intention is clear, so is the way."

Een deelneemster zegt:

"Merci Lien, voor je zachtheid, voor je manier van brengen, ...
Ik kon een voor mij een heel moeilijke stap zetten, namelijk woorden koppelen aan wat ik mag doen." (Hilde) 

 

Sessie(s)

op eigen tempo


Details

Georganiseerd door Woods Of Wonder

Docent Lien Van Laere

Duur 1 dag(deel)

Start 1 dec. 2022 11:00

Einde 31 dec. 2022 11:00

Prijs € 77.00

Regio Online

Locatie online - zelfstudie

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Coaching

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!