Feedup, feedback en feedforward - inspiratiemoment voor schrijfdocenten

Dagen
46
Uren
17
Min
43
Sec
04

Omschrijving

Bij iedere schrijfcursus speelt feedback een centrale rol. De docent geeft feedback op teksten en/of cursisten bespreken elkaars teksten. Feedback is echter meer dan alleen opmerkingen bij een tekst: het is onderdeel van een leercyclus, waarin feed up en feed forward minstens even belangrijk zijn. Hoe kun je daar het beste mee omgaan? En wat betekent dit voor je lespraktijk bij creatief-schrijflessen?

Tijdens deze sessie richten we op ons op schrijfles met de begrippen feed up, feedback en feed forward. We kijken naar wat er nodig is en we gaan in gesprek over hoe we de leercyclus van het creatieve schrijven het beste kunnen vormgeven. Didacticus, ontwerper en onderzoeker Mario Gielen neemt je in deze sessie mee in de theoretische achtergronden achter deze begrippen en laat je zien hoe je deze begrippen kunt koppelen aan je eigen lespraktijk.

Docent | Mario Gielen is onderwijsonderzoeker, didacticus en lerarenopleider. Hij is gedoctoreerd op werken met peer assessment in het hoger onderwijs en hij geeft les aan de UHasselt en de PXL Hogeschool. 

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Kansentarief via UiTpas Mechelen (80% korting) - stuur een e-mail met je UiTpasnummer naar info@creatiefschrijven.be met vermelding van de cursus.

Schrijf je in voor alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten en krijg één sessie cadeau. Stuur hiervoor een e-mail naar info@creatiefschrijven.be en vermeld in de onderwerpregel: 'inschrijven alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten voorjaar 2020'. Klik hier voor het overzicht van de inspiratiemomenten.


Nog 11 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

dinsdag 17 maart van 10u tot 13u


Inschrijvingsdeadline

16 mrt. 2020 09:00


Details

Prijs € 59.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Mario Gielen, onderwijsonderzoeker en didacticus

Locatie Het Predikheren, Goswin de Stassartstraat z.n, 2800 Mechelen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Antwerpen


Nog 11 vrije plaatsen.

Inschrijven