Feedup, feedback en feedforward - inspiratiemoment voor schrijfdocenten

Feedback is meer dan opmerkingen bij een tekst: het maakt onderdeel uit van een leercyclus. Om ‘goede feedback’ te geven, helpt het zeker om inzicht te hebben in de begrippen feedup, feedback en feedforward.

Tijdens deze sessie deelt docente Kris Philips haar doorheen de jaren opgebouwde praktijkervaring met dit leerproces. We gaan aan de slag met creatieve tools en zoeken samen uit welk model om feedback te geven het best past, bij jou én bij jouw studenten/cursisten.

Vanuit verschillende invalshoeken maken we van het feedbackmoment een dynamisch en uitnodigend verhaal.

 

Docent

Kris Philips gaf les aan de Specifieke Lerarenopleiding van het Conservatorium Antwerpen en is momenteel docent woord aan de academie van Merksem. Ze is bezieler van Weg van woorden, een klein bedrijf dat met zorgvuldig gekozen woorden inspireert (waaronder de schrijfbegeleiding Getroost). Kris is trainer creatief schrijven voor ceremoniesprekers en ritueelbegeleiders bij de Ritual Coach Academy.

 

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Kansentarief via UiTpas Mechelen (80% korting) - stuur een e-mail met je UiTpasnummer naar info@creatiefschrijven.be met vermelding van de cursus.


Geprikkeld door het aanbod? Schrijf je in voor alle resterende inspiratiemomenten voor schrijfdocenten en krijg één sessie cadeau.

Stuur hiervoor een e-mail naar info@creatiefschrijven.be en vermeld in de onderwerpregel: 'inschrijven alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten najaar 2020'. Klik hier voor alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten. 

Sessie(s)

dinsdag 22 september van 10u tot 13u


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Kris Philips, docent woord en schrijfbegeleidster

Start 22 sep 2020, 08:00

Prijs € 59.00

Regio Antwerpen

Locatie Het Predikheren, Goswin de Stassartstraat z.n, 2800 Mechelen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 18+

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!