Feedup, feedback en feedforward - inspiratiemoment voor schrijfdocenten

Dagen
68
Uren
21
Min
22
Sec
11

Omschrijving

Feedback is meer dan opmerkingen bij een tekst: het maakt onderdeel uit van een leercyclus. Hoe kun je die cyclus het beste inzetten in je creatief schrijflessen? Welke activiteiten en methodieken kun je daarvoor gebruiken?

Tijdens deze sessie richten we ons op schrijfles met de begrippen feedup, feedback en feedforward. We kijken naar wat er nodig is en we gaan in gesprek over hoe we de leercyclus van het creatieve schrijven het beste kunnen vormgeven.

Didacticus en schrijfdocent Rudie Verbunt laat je zien hoe met deze leercyclus voor krachtige feedback en een onderbouwd leerproces zorgt: verwacht een bijeenkomst met veel praktische handvatten die je de volgende dag meteen kunt inzetten.

Docent | Rudie Verbunt is coördinator Docentennetwerk bij Creatief Schrijven vzw. Hij heeft een achtergrond als docent, didacticus en lerarenopleider: in die rollen heeft hij zich steeds beziggehouden met creatief-schrijfonderwijs vormgeven, onderzoeken en integreren.

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Kansentarief via UiTpas Mechelen (80% korting) - stuur een e-mail met je UiTpasnummer naar info@creatiefschrijven.be met vermelding van de cursus.

Geprikkeld door het aanbod? Schrijf je in voor alle resterende inspiratiemomenten voor schrijfdocenten. Stuur hiervoor een e-mail naar info@creatiefschrijven.be en vermeld in de onderwerpregel: 'inschrijven alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten voorjaar 2020'. Klik hier voor het overzicht van de inspiratiemomenten.


Nog 8 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

dinsdag 22 september van 10u tot 13u


Inschrijvingsdeadline

21 sep. 2020 08:00


Details

Prijs € 59.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Rudie Verbunt, coördinator docentennetwerk en didacticus

Locatie Het Predikheren, Goswin de Stassartstraat z.n, 2800 Mechelen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Antwerpen


Nog 8 vrije plaatsen.

Inschrijven