Schrijfworkshop 'Hier kom ik thuis'

In deze workshop onderzoek je met schrijfoefeningen hoe je je gedachten en gevoelens over het begrip 'thuis' in woorden kan uitdrukken.

‘Thuis’ is meer dan alleen de fysieke plek waar we wonen, het is een universeel begrip dat een diepe betekenis heeft voor ons allemaal. Het roept beelden op van warmte, veiligheid, verbondenheid en uitdagingen.

Maar hoe kunnen we woorden geven aan dit gevoel? Dat is precies wat we gaan onderzoeken in deze workshop. Samen duiken we in enkele voorbeelden uit de literatuur en doen we schrijfoefeningen om te ontdekken hoe we onze gedachten en gevoelens over ‘thuis’ kunnen uitdrukken in woorden.

Misschien is deze workshop wel het begin van een gedicht, een kort verhaal, of zelfs een boek over wat 'thuis' voor jou betekent. 

Voor deze workshop heb je geen schrijfervaring nodig. Iedereen die al schrijvend zijn of haar gedachten wil verkennen over het thema ‘thuis’, is van harte welkom.

Voor deze workshop breng je een voorwerp mee dat verbonden is met de plek waar jij je het meest thuisvoelt.


Docent 

Igor Daems begeleidt de schrijfworkshop. Als ervaren schrijfdocent, copywriter en portretschrijver is Igor gepassioneerd door het luisteren naar mensen en het vormgeven van hun verhalen tot een mooi resultaat.

Locatie

De worskhop vindt plaats in de Schrijfhub van Creatief Schrijven in de wijk Groenenhoek in Berchem, op tien minuten wandelen van station Antwerpen-Berchem. 


Deze cursus is vol.

Sessie(s)

Zondag 21 april 2024 van 14 tot 16.30u


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Igor Daems

Duur 1 dag(deel)

Start 21 apr. 2024 12:00

Einde 21 apr. 2024 14:30

Prijs Gratis

Regio Antwerpen

Locatie Creatief Schrijven vzw

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus


Deze cursus is vol.

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!