Schrijven - Genk - vervolgopleiding

Ken jij al de kneepjes van het schrijfvak? In de vervolgopleiding gaan we dieper in op het schrijven van verhalen en werk je aan een nieuw manuscript. Je kan kiezen tussen het schrijven van proza of literaire non-fictie. (Voor poëzie hebben we een aparte opleiding bij GA voor Kunst in Genk.)

Je krijgt schrijfaanzetten aangereikt en we gaan dieper in op het schrijven van verhalen. Je maken tijd om te schrijven aan je eigen project, je medestudenten en leerkracht geven opbouwende feedback. De opleiding duurt 3 leerjaren, met 3 lesuren per week.

Eén zaak staat vast: schrijven in groep motiveert. Elk jaar ontstaan er warme, literaire vriendschappen. De lessen zorgen voor de stok achter de deur waardoor je eindelijk werk maakt van dat verhaal dat jou roept.

DIT KOMT AAN BOD:
Schrijven, schrijven en schrijven/ Schrijftechnieken / Taal & stijl / Story structure / Schrijfmarathon / Discipline & rituelen / Boekbesprekingen / Gastsprekers / Literaire uitstappen / Film- en theatervoorstellingen...

Sessie(s)

Elke donderdag van 13u00 tot 16u00. Wie dan niet kan, mag aansluiten bij de derdejaars op donderdag vanaf 16u30-19u45 of van 18u45-22u00.


Details

Georganiseerd door GA voor Kunst - Genkse academie

Docent Goedele Ghijsen

Duur Lange opleidingen

Start 28 sep. 2023 11:00

Einde 28 jun. 2024 10:00

Prijs € 392.00

Regio Limburg

Locatie GA voor Kunst - Stadsplein 1 - 3600 Genk

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!