Schrijven - Genk - vervolgopleiding dinsdagavond

Ken jij al de kneepjes van het schrijfvak, maar mis je het schrijven in groep? In deze vervolgopleiding gaan we dieper in op het schrijven van verhalen en werk je aan een nieuw manuscript. Je kan kiezen tussen het schrijven van proza of literaire non-fictie. (Voor poëzie hebben we een aparte opleiding bij GA voor Kunst in Genk.)

Je krijgt schrijfaanzetten aangereikt en we gaan dieper in op het schrijven van verhalen. Je maken tijd om te schrijven aan je eigen project, je medestudenten en leerkracht geven opbouwende feedback. De opleiding duurt 3 leerjaren, met 3 lesuren per week.

Eén zaak staat vast: schrijven in groep motiveert. Elk jaar ontstaan er warme, literaire vriendschappen. De lessen zorgen voor de stok achter de deur waardoor je eindelijk werk maakt van dat verhaal dat jou roept.

DIT KOMT AAN BOD:
Schrijven, schrijven en schrijven/ Schrijftechnieken / Taal & stijl / Story structure / Schrijfmarathon / Discipline & rituelen / Boekbesprekingen / Gastsprekers / Literaire uitstappen / Film- en theatervoorstellingen...

Sessie(s)

Elke dinsdag van 19u00 tot 22u00 of elke donderdag van 13u00 tot 16u00.


Details

Georganiseerd door GA voor Kunst - Genkse academie

Docent Mona Thijs

Duur Lange opleidingen

Start 3 sep 2024, 17:00

Einde 24 jun 2025, 20:00

Prijs € 400.00

Regio Limburg

Locatie GA voor Kunst - Stadsplein 1 - 3600 Genk

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!