Schrijven vanuit je hart

In 'Schrijven vanuit je hart' verbinden we ons met wat in ons leeft en geven we er uitdrukking aan in een fijne, inspirerende en warm omkaderde omgeving. 
Via gerichte reflectievragen, inspiratiestarters, eenvoudige schrijfmeditaties en andere schrijftechnieken die al vele jaren hun kracht bewijzen, geven we ons hart de toestemming om via onze pen te spreken. 
Authentiek en ongecensureerd, want daar zijn de parels verborgen.

  • Verlang je ernaar recht uit je hart te leren schrijven en expressie te geven aan wat in jou leeft, met een vrij gevoel en voorbij eventuele onzekerheden?
  • Leer je graag een eenvoudige en krachtige manier om contact te maken met de onmetelijke wijsheid die in jou woont?  
  • Wil je de magie ervaren van schrijven in flow en (nog dieper) ontdekken hoe helend, verbindend en bevrijdend waarachtig schrijven vanuit je hart kan zijn?


Dan is dit schrijfatelier jou op het lijf geschreven.

Schrijven vanuit je hart is deugddoend, voedend en inspirerend. 
Het opent je voor nieuwe inzichten en mogelijkheden en voor een diepere verbinding met jezelf, met jouw waarheid en dromen en met het leven in het algemeen. In dit atelier schrijven we om te helen, te genieten, te verbinden, te bekrachtigen, te vergeven, los te laten en oude en nieuwe dromen de ruimte te geven. De groepssetting is daarbij aanwezig als belangrijke krachtbron. We gaan individueel schrijven, en tegelijk spiegelen we elkaar als tochtgenoten in ons mens-zijn én in onze essentie. 
Deze schrijfdag bewijst al sinds 2015 zijn kracht en liet ondertussen al heel wat cursisten de vreugde en bevrijdende kracht van schrijven vanuit het hart ontdekken. Als je al schrijfervaring hebt, is dat prima, maar het is niet nodig.
Deze dag opent als het ware een deur in jou. Van zodra je ervaren hebt hoe je uit je innerlijke bron kunt tappen, is de fluistering van jouw waarachtige schrijfstroom nog moeilijk te negeren.

 

Van harte welkom als je de roep voelt. 
https://www.woodsofwonder.be/schrijven-vanuit-je-hart 

Sessie(s)

Welkom op vrijdag 13 april 2024, van 10u tot 16u


Details

Georganiseerd door Woods Of Wonder - www.woodsofwonder.be

Docent Lien Van Laere

Duur 1 dag(deel)

Start 13 apr. 2024 08:00

Einde 13 apr. 2024 14:00

Prijs € 120.00

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie Rue Croix ou Pile 1, 7912 Saint-Sauveur

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!