Shut Up & Write

In stilte schrijven we met z'n allen, maar toch apart: een moment van gedeelde concentratie. Na afloop praten we na. 

Ontmoetend schrijven & schrijvend ontmoeten in Het Bos (Antwerpen).


Ben jij een schrijver, en hunker je naar afgebakende schrijftijd? Wil je geconcentreerd aan jouw schrijfproject werken én tegelijkertijd uit de eenzaamheid van je schrijfbubbel breken? Goed nieuws. Je bent niet alleen!

Elke eerste woensdag van de maand biedt Letterveld gratis en voor niets afgebakende schrijftijd aan in Het Bos. Het concept is doodeenvoudig: samen zwijgen en aan een eigen schrijfproject werken tijdens een Shut Up & Write-avond. Iedereen is welkom, ongeacht ervaring. Na afloop praten we na in de Bosbar.

Shut Up & Write! - elke eerste woensdag van de maand van 19u tot 22u in Het Bos. UITZONDERING: 20 september ipv 6 september, 11 oktober ipv 4 oktober.

 

Een initiatief van Letterveld.

Letterveld is een lossig-vast collectief van schrijvers. Ze lezen elkaars teksten kritisch en creëren ruimte om te schrijven. Samen met Het Bos organiseert Letterveld workshops voor een breed publiek en ontvangt daarvoor steun van de Vlaamse overheid.

Sessie(s)

Elke eerste woensdag van de maand (uitzondering: 3de week september en 2de week oktober) van 19u tot 22u in Het Bos (Antwerpen): We houden een zomerstop in juli en augustus, en starten uitzonderlijk opnieuw op woensdag 20 september. Andere data 2023: woensdag 11 oktober, woensdag 1 november, woensdag 6 december.


Details

Georganiseerd door Het Bos

Docent /

Duur Meerdere dagen

Start 11 okt. 2023 17:00

Einde 6 dec. 2023 18:00

Prijs Gratis

Regio Antwerpen

Locatie Antwerpen

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!