Starten met slimme non-fictie - 19 november 2019

Omschrijving

Of je nu een boek over je vak of je passie wilt schrijven, of over de ervaringen en de inzichten die je in je professioneel leven verwierf: een slim non-fictieboek is veel meer dan de som van kennis, cijfers en feiten. Tijdens deze workshop maak je kennis met de bouwstenen van een goed non-fictieboek, krijg je tonnen tips om het schrijven vol te houden en werp je een blik achter de schermen van de uitgeverswereld. Nog geen letter op papier gezet? Geen probleem. Iedereen met een idee voor een non-fictieboek is welkom, ongeacht zijn of haar schrijfervaring.

Marc Buelens is emeritus hoogleraar aan de Universiteit Gent en de Vlerick Business School. Hij is auteur van Slimme non-fictie schrijven, van droom tot boek.

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).   

Sessie(s)

Dinsdag 19 november van 9.30u tot 16.30u


Inschrijvingsdeadline

18 nov. 2019 08:30


Details

Prijs € 275.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Marc Buelens, emeritus hoogleraar aan de Universiteit Gent en de Vlerick Business School en auteur van "Slimme non-fictie schrijven, van droom tot boek"

Locatie Friday Cowork, Lange Leemstraat 358b, 2018 Antwerpen (op 10 minuten wandelen van station Antwerpen-Berchem)

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Beginners

Regio Antwerpen