Scoren met je scriptie - FAAR FESTIVAL Oostende

Deze gratis workshop gaat door tijdens non-fictiefestival FAAR. Met plezier je eindverslag, thesis, scriptie schrijven. Praktische tips en inzichten van Leen Pollefliet.

Inschrijven doe je op de website van FAAR. 

Onder de afbeelding vind je meer informatie.

Leen Pollefliet is auteur van 'Scoren met je scriptie' (vanaf eind april 2022 in de boekhandel). Het nieuwe standaardwerk voor verslagen, rapporten en projecten, off- en online, reikt handvatten aan om jou te helpen (beter te) schrijven of om schrijvers van scripties te begeleiden. Deze unieke en praktische schrijfgids biedt antwoord op vragen over inhoud van een scriptie, schrijfproces, bronvermelding, verplichte onderdelen, taalgebruik, schrijfstijlkeuze, visuele voorstelling van gegevens en vormgeving. De bijlages behandelen onder andere wetenschappelijke papers, populairwetenschappelijke artikelen en academische posters.

Leen is al meer dan 30 jaar hoofdlector Communicatie aan de UGent en schreef eerder al Schrijven: van verslag tot eindwerk – do’s & don’ts, SOS schrijven – een helder, vlot en foutloos verslag volgens de BETER-methode en Bij wijze van spreken. Het standaardwerk voor mondelinge communicatie, off- en online.

In de workshop zal Leen aan de hand van drie tekstfragmenten de grootste schrijfproblemen bespreken. Daarna zal ze het schrijfproces uitleggen en de belangrijkste kenmerken van een overtuigende, degelijke scriptie uiteenzetten.

Wie de workshop bijwoont, ontvangt een korting van 10 % bij bestelling van "Scoren met je scriptie" (300 pagina’s + QR-codes naar instructiefilms en interactieve oefeningen) en betaalt 31,5 euro in plaats van 35 euro, gratis verzending.

Inschrijven doe je op de website van FAAR

PS: ook interessant voor wie zijn scriptie in het Engels (of andere taal) schrijft.

Tot dan!

Sessie(s)

Vrijdag 18 maart van 13u tot 15u


Details

Georganiseerd door Creatief Scwrijven vzw, FAAR

Docent Leen Pollefliet

Duur 1 dag(deel)

Start 18 mrt 2022, 12:00

Einde 18 mrt 2022, 14:00

Prijs Gratis

Regio West-Vlaanderen

Locatie Bibliotheek Oostende

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!