JOEY BROWN - Deep Dive Zomerretraite Schrijven naar bewustzijn / aug 2023

Tijdens de Deep Dive Zomerweek maak je samen met Joey Brown, auteur van 'Schrijven naar bewustzijn', een diepgaande innerlijke reis vol humor en zielsverbinding. No excuses, dit is voor jou als je de eerlijke confrontatie met jezelf wilt aangaan en de shift naar een next level wilt waarmaken. Met schrijfmeditatie schrijf je jezelf een weg naar antwoorden. Je innerlijke proces verdiepen we met (familie)opstellingen, energetisch werk, yin yoga, tai chi en ritueel. Hoofdthema van deze retraite: VERBINDING, in de eerste plaats die met je ware zelf.

SCHRIJF JE LIJF, SCHRIJF JE ESSENTIE
 
Met de pen losjes over het papier starten we de beweging: vanuit het lichaam, vanuit onze aandachtige aanwezigheid. We duiken de creatie in, geven ons over, laten alle controle los. We bewegen mee op de stroom van inspiratie, laten ons leiden door het onmogelijke en het onverwachte.

Hoe kwetsbaar durf je te zijn? Hoe ver, breed, diep, hoog, laag durf je te gaan? Langzaam maar zeker verleg je je grenzen, je komt steeds dichter bij je ware stem. We raken het aan, de magie van het hart. We schrijven het uit, onze diepste verlangens. En aan het eind laten we het antwoorden regenen!

EVEN HELEMAAL VAN DE WERELD AF

We vertragen en verstillen, schrijven, mediteren, lachen en bewegen. Gedragen door stilte, zetten we de uiterlijke beweging 'on hold' zodat we contact kunnen maken met onze innerlijke beweging.
.
WAKKER IN JEZELF

Thema van deze retraite is het herstellen van de verbinding met je essentie. Wie ben je écht? En hoe wil je dat voortaan ervaren? Ben je je bewust van het wonderlijke creatieve proces dat je leven (en ook je schrijven) is?.

Met schrijfmeditatie, Tai Chi, systemisch-energetische oefeningen en opstellingen. De retraite wordt omkaderd met verrassingen, heerlijk gezonde maaltijden en een ligconcert.

Kortom, deze retraite is niet zomaar wat vakantie; al schrijvend en bewegend heel je jezelf op diep niveau.

Meer info over mijn boek vind je hier: Schrijven naar Bewustzijn, ontdek je ware verhaal.

NODIG?

Je hoeft nergens ervaring mee te hebben, je neemt deel helemaal zoals je nu bent. Het enige wat we van je vragen is bereidheid en nieuwsgierigheid om je over te geven aan de bewegingen van je pen en van je lichaam.

De eerste dagen verlopen grotendeels in stilte. Ook daarna zullen we nog regelmatig stiltemomenten inlassen. Zo scheppen we een zachte, aandachtige en veilige ruimte om met onszelf in gesprek te gaan.

DEZE RETRAITE IS VOOR JOU ALS
Je je vaak ‘uit verbinding’ voelt gaan, gescheiden van je ware zelf
Je je gevangen of geblokkeerd voelt in jezelf, in je leven zoals het nu is
Je je suf piekert maar je weet niet welke keuzes te maken
Je het NU anders wilt. Actie!
Je wilt thuiskomen

Je op zoek bent naar je authentieke (schrijf)stem
Je je gezien en gehoord wilt voelen, je je plek wilt innemen in je eigen leven
Je een verlangen voelt naar méér - naar verdieping en naar verbinding
Je het (schrijf)vuur in jezelf wilt aanwakkeren, de durf in jezelf wilt stimuleren
Je expressie wilt kunnen geven aan wat je voelt
Je op een keerpunt staat in je leven en je de leegte wilt in stappen en vanuit die leegte opnieuw wilt leren creëren
Je helderheid zoekt: wie ben ik echt, wat is mijn ware stem?
Je het schrijven wilt inzetten als zelfonderzoek
Je ruimte wilt scheppen voor nieuwe mogelijkheden
Je wilt kunnen ontspannen in je lichaam
Je niet bang bent van humor en spel

MAALTIJDEN

Tijdens de retraite word je verwend met pure, gezonde maaltijden, gemaakt van ingrediënten waar je lichaam blij van wordt! Feel good food; goed voor je lijf, goed voor je geest.

 
PROGRAMMA 

Het volledige programma lees je op mijn website.
 

PRIJS:
Je betaalt 1550 EUR ALL-INCLUSIVE voor verblijf, maaltijden en het volledige programma.

 

ACCOMMODATIE & INVESTERING

We verblijven in Hostellerie Kemmelberg (B), een warme, gezellige plek midden in een natuurgebied. Vanop het terras geniet je van een uniek vergezicht (en van de stilte). 

Meer info lees je op mijn website!

Jouw investering, vanaf 2390 EUR, is all-inclusive voor verblijf, maaltijden en het volledige programma.

Er is ook de mogelijkheid om extra voetreflexologie-behandelingen te boeken (niet inclusief).

 

WAT DEELNEMERS ZEGGEN

De magie van de retraite werkt nog iedere dag voort, ik heb het gevoel dat de lichtstroom die doorheen m'n lichaam gaat iedere dag een stukje sterker voelbaar wordt. Mijn innerlijke leven heeft een grote wending genomen tijdens en na de retraite, en onbewust draag ik het uit. Vrienden en collega's vonden dat ik er plots zo goed uit zie! Vanbinnen straal ik, daar ben ik me bewust van, ik ga zoveel lichter en met zoveel meer zelfvertrouwen door m'n dagen. Overtuigd van wat ik voel. Zoveel meer in m'n energie. - Els Van Ransbeeck

Ik heb best even geaarzeld om deze retraite te boeken. ‘Is dit niet te zweverig voor mij?’ Maar door Joey’s mix van wijsheid, stilte, nuchtere compassie en humor, werd het nooit dramatisch of vaag. Met de schrijfmeditaties als basis, is Joey aangever en katalysator. Dit was geen eenmalig oplaadweekje of iets dergelijks. Dit was een impactvolle verschuiving in mijn systeem. – Lotte De Vries

Joey’s begeleiding is enorm krachtig. Ze maakt overgave mogelijk. Het gaat diep, naar essentiële dingen, het smijt open en heelt. – Bram Wets 

Joey's methodiek en schrijfmeditaties zijn een openbaring. In de stroom van het woord ontstaan kleine wonderen. Ik heb intens genoten van deze innerlijke reis. - Pieter Ruysschaert 

Sessie(s)

20 - 25 augustus 2023


Details

Georganiseerd door Joey Brown

Docent Joey Brown

Duur Meerdere dagen

Start 20 aug. 2023 13:30

Einde 25 aug. 2023 15:00

Prijs € 2390.00

Regio West-Vlaanderen

Locatie Hostellerie Mont Kemmel, België

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!