De Sprekende Ezels op LEES!

De Sprekende Ezels is al bijna 20 jaar een experimenteel laagpodium voor poëzie, woord, muziek, comedy, hamsterslingeren, enz. Het is de plek waar je voor het eerst op een podium kunt staan, maar net zo goed, als gevestigd podiumbeest, nieuw werk kunt uitproberen.

Op het boekenfestival LEES! palmen De Sprekende Ezels de stand van Creatief Schrijven vzw in. De balkende gasten zijn: 

Stijn Vranken is host! 

Nestel je, alleen of samen met vrienden en familie, in één van de stoeltjes en geniet van een verrassend avondprogramma. Het ideale rustpunt om even te bekomen van de hectiek van het boekenfestival.

In primeur: De Sprekende Ezels scheurkalender

Heel wat ondertussen bekende namen zetten hun eerste podiumpassen bij de Ezels. Hoog tijd om al dat talent te bundelen in een scheurkalender, ja, zo'n echte almanak!  En die ligt te blinken op het boekenfestival.

De kalender bevat nieuw, onuitgegeven, topwerk van o.m. Delphine Lecompt, Maaike Neuville en Gorik van Oudheusden. Maar de Sprekende Ezels, zouden de Sprekende Ezels niet zijn, als je op deze kalender ook geen pareltjes zou ontdekken van dichters van wie u nog nooit gehoord heeft, of als er geen bullshit in zou staan die u pakweg op de Druivelaar nooit aantreffen zou. Dat u hem cadeau gaat willen geven aan uw schoonfamilie, of nét niet, dat ligt vast.

Met deze almanak haal je driehondervijfenzestig dagen/pagina’s onversneden poëzie en wat nog allemaal in huis!  Koop dus je voorraad op het boekenfestival LEES! op de stand van Creatief Schrijven vzw, hal 3, stand 309.

Maandelijkse open podia

Info over de maandelijkse open podia van De Sprekende Ezels in Antwerpen, Gent, Leuven of Brussel, check: www.desprekendeezels.be

 

Dit is één van de activiteiten van Creatief Schrijven op het festival LEES!
Ontdek het volledige programma hier.

 

Meer info

Nog geen ticket voor Lees! Het boekenfestival? Koop je ticket hier!

Praktisch

Van 4 nov. 2021 19:00

Tot 4 nov. 2021 20:30

Locatie stand Creatief Schrijven vzw, Antwerp Expo, hal 3, stand 309


Organisatie

Creatief Schrijven