Gefocust schrijven in De Schrijfhub

Reserveer hier je plaats voor De Schrijfhub.
 

Ben je op zoek naar een plek waar je ongestoord kan schrijven? Waar je eindelijk in alle rust verder kan schaven aan je korte verhalen, gedichten of aan je manuscript? En waar je tussendoor een babbel kan doen met andere schrijfgenoten en medewerkers van Creatief Schrijven vzw? Welkom in onze co-writing space De Schrijfhub, op tien minuten wandelen van station Antwerpen-Berchem. Wij zetten de deuren van ons kantoor open zodat je hier voluit voor je (literaire) creaties kan gaan.

Kom in 2024 schrijven op woensdag of vrijdag. Bekijk hier de exacte data waarop De Schrijfhub open is.

 

Wij bieden je een comfortabele werkplek in een toffe en lichte ruimte, gratis wifi, lekkere koffie en de mogelijkheid om te printen. Bovendien kan je ter plaatse ook onze schrijfbibliotheek consulteren met meer dan 500 interessante schrijfboeken. 's Middags grote honger? Geef voor 11 u. je favoriete broodje aan ons door en wij zorgen dat het om 12.30 u. voor je klaarligt. Zo kan jij rustig blijven schrijven.

Je kiest zelf waar je wil zitten: in de stille ruimte op de eerste verdieping of in het schrijfcafé waar je andere schrijfgenoten instant om raad kan vragen. Even een luchtje scheppen? Zit, sta, schrijf, lees of flikflak op ons terras.

Wij kijken er alvast naar uit om je op een van deze co-writing dagen te ontmoeten. 

 


De co-writing space is open van 9u. tot 17u. 

  • We vragen een bijdrage van 7 euro, ongeacht van het aantal uren dat je wil komen. Je mag dus gerust binnenwaaien en weer vertrekken wanneer het je uitkomt. Reserveer je werkplek via onze webshop.
  • Koffie, thee en water zijn inbegrepen. Liever iets anders? Geen probleem, er is bruiswater en frisdrank verkrijgbaar tegen democratische prijzen. Je lunch kan je bewaren in onze ijskast. 
  • 's Middags grote honger? Geef voor 11 u. je favoriete broodje aan ons door en wij zorgen dat het om 12.30 u. voor je klaarligt. Je betaalt je broodje op de dag zelf.
  • Alle aanwezige boeken in onze schrijfbibliotheek zijn ter beschikking en ter plekke raadpleegbaar.
  • Dat verhaal of dat essay even printen? Geen probleem, aan solidaire prijzen kan je dit ter plekke aan een medewerker van het team vragen. 
  • Op zoek naar nieuw leesvoer? Breng een boek mee, snuister in onze boekenruilkast en ga met een vers exemplaar naar huis.
  • Wordt je to be read-stapel maar niet kleiner of heb je nood aan een kleine pauze? Zet je in één van onze zeteltjes of op een stoel op het terras en lees, lees, lees! 

 

Locatie

Het kantoor van Creatief Schrijven vzw in de levendige wijk Groenenhoek in Antwerpen. 

Gitschotellei 138, 2600 Berchem

Op 10 minuten wandelen van station Antwerpen-Berchem. 

Op wandelafstand vind je een supermarkt, broodjeszaken, bistro’s en meer.

Inschrijven

Inschrijven tot 28 jun. 2024


Praktisch

Van 21 feb. 2024 08:00

Tot 28 jun. 2024 15:00

Locatie Het kantoor van Creatief Schrijven vzw, Gitschotellei 138, 2600 Berchem

Prijs 7 euro


Organisatie

Creatief Schrijven