Het Schrijflab - De Sprekende Ezels

De Sprekende Ezels is al bijna 20 jaar een experimenteel laagpodium voor poëzie, woord, muziek, comedy, hamsterslingeren, enz. Het is de plek waar je voor het eerst op een podium kunt staan, maar net zo goed, als gevestigd podiumbeest, nieuw werk kunt uitproberen. 


Op de Boekenbeurs palmen opperezels Stijn Vranken en Jan Ducheyne, samen met een roedel andere jonge honden, het Schrijflab in. Eén van die jonge honden is singer-songwriter Iris Penning. Zij won in augustus de Nekka-wedstrijd 2019. Iris ging aan de slag met de tekst ‘Wat zal ik voor je zijn?’ van Wim Vercauteren. Wim won de liedtekstwedstrijd Liefde voor Lyriek. Op de Boekenbeurs brengt Iris dit nieuwe lied voor het eerst. 

Nestel je, alleen of samen met vrienden en familie, in ons Schrijflab en geniet van een verrassend avondprogramma. Het ideale rustpunt om even te bekomen van de hectiek van de Boekenbeurs. 

In primeur: De Sprekende Ezels scheurkalender

Heel wat ondertussen bekende namen zetten hun eerste podiumpassen bij de Ezels. Hoog tijd om al dat talent te bundelen in een scheurkalender, ja, zo'n echte almanak!  En die ligt te blinken op de Boekenbeurs. 

De kalender bevat nieuw, onuitgegeven, topwerk van o.m. Maarten Inghels, Delphine Lecompte, Christophe Vekeman en Stoomboot. Maar de Sprekende Ezels, zouden de Sprekende Ezels niet zijn, als je op deze kalender ook geen pareltjes zou ontdekken van dichters van wie u nog nooit gehoord heeft, of als er geen bullshit in zou staan die u pakweg op de Druivelaar nooit aantreffen zou. Dat u hem cadeau gaat willen geven aan uw schoonfamilie, of nét niet, dat ligt vast. 

Met deze almanak haal je driehondervijfenzestig dagen/pagina’s onversneden poëzie en wat nog allemaal in huis!  Koop dus je voorraad op de Boekenbeurs op de stand van Creatief Schrijven vzw, hal 4, stand 406 

www.desprekendeezels.be

Maandelijkse open podia

Info over de maandelijkse open podia van De Sprekende Ezels in Antwerpen, Gent, Leuven of Brussel, check: www.desprekendeezels.be

Dit is één van de activiteiten in het Schrijflab tijdens de Boekenbeurs.
Ontdek het volledige programma hier

Praktisch

Van 7 nov 2019, 18:30

Tot 7 nov 2019, 21:00

Locatie Het Schrijflab, stand Creatief Schrijven vzw, Antwerp Expo, hal 4, stand 406


Organisatie

Creatief Schrijven