Het Schrijflab: De WonderSchrijverij

De WonderSchrijverij is de uitgeverij van WonderWijven vzw. In november 2016 ontstaan als intiem Facebookclubje, is deze groep uitgegroeid tot een actieve community met 22.500 leden. De uitgeverij helpt de vzw om haar kernwaarden – bezieling, verbinding en groei – verder uit te dragen en zo een verschil te maken in het leven van vrouwen en de maatschappij.

De eerste twee boeken van De WonderSchrijverij waren een succes.  'Kwetsbaar Krachtig' was drie maanden na publicatie volledig uitverkocht. Van '#Khebzin – Ode aan de Overgave' werden nog voor druk 1250 exemplaren verkocht. 

Op de Boekenbeurs

In het Schrijflab op de Boekenbeurs komen Marijke Fonteyn en Birgit Krols vertellen over de opstart van hun uitgeverij, het uitgeven van boeken zonder kapitaal, het maken van ensembleboeken met focus op groei van alle betrokkenen en de nieuwe weg die de WonderSchrijverij binnenkort inslaat. Een boeiend verhaal voor wie geïnteresseerd is in alternatieve manieren van uitgeven, bezielde projecten en unieke samenwerkingen.


Marijke Fonteyn is oprichtster van WonderWijven vzw en eigenares van Festina Lente.
Birgit Krols is uitgeefster van de WonderSchrijverij en BoekenBouwer.

Praktisch

Van 6 nov 2019, 16:00

Tot 6 nov 2019, 16:45

Locatie Het Schrijflab, stand Creatief Schrijven vzw, Antwerp Expo, hal 4, stand 406

Prijs gratis, ticket Boekenbeurs koop je zelf


Organisatie

Creatief Schrijven vzw