Theaterperformance “How we behave” (derde graad secundair) - WK

In de week van 26 september strijkt het Wereldkampioenschap Poetry Slam 2022 neer in Brussel! Op 27, 28 en 29 september vinden de halve finales en de finale plaats in Kinepolis, Brussel. Doorheen de stad strijkt de rest van de week een poëtisch festival neer met allerlei activiteiten.

Hoe gedragen we ons bij mensen? Dat is het thema waarrond vier slam poetry-kampioenen uit Zuid-Amerika een voorstelling creërden, onder leiding van Argentijns slam kampioen Checha (Cecilia Kadener). Met enkel een decor van vier stoelen en projecties bouwen ze een hele wereld uit die doet nadenken over onze eigen gedragingen.

Deze theater performance is onderdeel van het Wereldkampioenschap Poetry Slam in Brussel en wordt gehouden in het Spaans, met boventiteling in het Frans. 

Doelgroep: derde graad secundair

Wens met je klasgroep te komen kijken? Neem dan contact op met Creatief Schrijven Jong.

 

Het Wereldkampioenschap Poetry Slam is een partnerschap tussen de World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel en Hurae en geniet de zeer gewaardeerde steun van de Vlaamse Overheid, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Europese Commissie, Muntpunt, Dansaert Hotel, VIERNULVIER, EUNIC, Jint, BRUZZ, deBuren, AraBel, Auvicom en Kinepolis.

 

<< terug naar alle activiteiten

Praktisch

Van 27 sep. 2022 11:30

Tot 27 sep. 2022 12:30

Locatie Muntpunt, Munt 6, 1000 Brussel


Organisatie

World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel