TOTAALtalk voor jongeren: schrijven is topsport!

TOTAALtalks zijn korte inspirerende sessies voor en door jongeren die van schrijven houden, een initiatief van de jongerenwerking van Creatief Schrijven vzw, TOTAAL.
Dé ideale ontspanning tussen twee examens door! 

22 juni: Schrijven is topsport 

Als je als groentje begint, bouw je je schrijfwerk rustig op, net als spieren. Je kunt een blessure hebben of een afwijzing oplopen. Toch wil je gemotiveerd blijven, doorgaan, uitbreiden en sterker worden. Lucia van den Brink put uit haar karatecarrière en inspireert je in deze Talk met haar topsportmentaliteit om te beginnen en te blijven schrijven. Ook naast leven, liefde en werk.

Lucia van den Brink haar debuutroman 'Niemand zoals hij' verscheen bij uitgeverij Ambo|Anthos en is genomineerd voor de Hebban Debuutprijs. Ze publiceerde kort werk in diverse literaire tijdschriften en een vertaald verhaal verscheen in The Los Angeles Review. In het dagelijks leven werkt ze bij NU.nl en traint ze karate. Van den Brink deed mee aan EK’s en WK’s en werd ooit derde van Nederland.


Ga naar tota.al voor alle informatie en om je in te schrijven. Slechts 2 euro voor een rugzak vol tips & tricks om je eigen schrijven te boosten!  

Inschrijven

Via https://www.tota.al/projecten/totaaltalks

Inschrijven tot 22 jun. 2021


Praktisch

Van 22 jun. 2021 16:30

Tot 22 jun. 2021 17:15

Locatie Online

Prijs 2 euro


Organisatie

TOTAAL