Toonmoment Basisjaar Literair Schrijven UITGESTELD

Aangezien we veel liever woorden verspreiden dan virussen hebben we beslist om het geplande toonmoment van het Basisjaar Literair Schrijven op 14 maart uit te stellen. 
We nemen als organisatie graag onze verantwoordelijkheid op om te helpen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken en willen mee vermijden dat er ook maar één iemand geïnfecteerd zou raken.

Bovendien vinden we het vooral ook belangrijk dat studenten de kans krijgen om in de best mogelijke omstandigheden hun talent te tonen aan zoveel mogelijk vrienden, familieleden en sympathisanten. En die best mogelijke omstandigheden kunnen we nu niet garanderen.
Daarom blazen we het toonmoment af. Maar uitstel is geen afstel. We gaan op zoek naar een nieuwe datum. 

Alvast bedankt voor je begrip. 

---------------------------------

Wat krijg je als je schrijvers uit hun comfortzone haalt? Als je hen laat experimenteren met beeld, video of hun eigen stem? Het antwoord is het toonmoment van het Basisjaar Literair Schrijven.

Op 14 maart tonen de studenten resultaten van de sessies ‘Tekst en beeld’ met Joke van Leeuwen, ‘Taal en stem’ met Stijn Vranken en ‘Taal en video’ met Swoon. Vanaf 14u ben je welkom om de expo te bezoeken. Het toonmoment start om 15u.

Ben je er graag bij? Dat kan! Inschrijven doe je gratis via dit formulier t.e.m. 10 maart.

 

In de opleiding Basisjaar Literair Schrijven leer je de basistechnieken van literair schrijven en ga je op zoek naar je authentieke stem. De opleiding bestaat uit een combinatie van lezingen, feedbacksessies en workshops.

Overweeg je om zelf in te schrijven voor de opleiding Basisjaar Literair Schrijven? We geven je 14 maart graag de nodige info.

© foto: Gisèla Dheedene

Praktisch

Van 14 mrt. 2020 13:00

Tot 14 mrt. 2020 17:00

Locatie De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16, Berchem


Organisatie

Creatief Schrijven vzw