Gratis workshop Spoken Word, Poetry Slam & Improvisatie

Hou jij van het podium en sterke woorden? Wil je het publiek onder je duim krijgen wanneer je eigen teksten brengt? Schrijf jij al je eigen slam, rap of andere teksten en wil je oefenen binnen een veilige groepssfeer? Of schrijf je nog geen eigen teksten, maar wil je het graag leren? Dan is de gratis workshop "Spoken Word, Poetry Slam & Improvisatie" zeker wat voor jou! 

Tijdens de workshop gaan we in op de technische aspecten van spoken word en podium poëzie. Loeke reikt je tools aan om tot inspiratie te komen. Via oefeningen op bijvoorbeeld rijm en beeldspraak bouw je de eerste regels van jouw tekst. We gaan ook dieper in op de verschillende manieren waarop je je tekst kan voordragen. 

Wanneer: donderdag 22/09/2022 van 19u tot 21u 

Waar: Poel 17, 9000 Gent (in het centrum van Gent - Dichtsbijzijnde parkings: Sint-Michiels of Ramen) 

Lokaal: B005 (Volg de pijlen of vraag de weg bij het onthaal op adres Poel 17.)

Deze cursus is +18. Indien je jonger bent, maar toch nieuwsgierig of geïnteresseerd, ben je natuurlijk ook meer dan welkom!  

Doorheen het jaar gaan de vaste lessen "Spoken Word en Poetry Slam" in GO! Kunstacademie De Poel Gent door op donderdagavond van 19u tot 21u. Mocht je hiervoor interesse hebben, kan je je na de gratis workshop inschrijven voor het jaartraject. Je kan ook de jaarcursus ook bekijken: https://creatiefschrijven.be/cursussen/spoken-word-poetry-slam.

Voor info en vragen, stuur gerust naar: loeke.vanhoutteghem@muziek-academie.be

Wie is Loeke?  

Loeke Vanhoutteghem (°1996) is beeldend en uitvoerend woordkunstenaar. Ze schrijft in verschillende genres, gaande van gedichten over lied- en theaterteksten tot uitdagende slam poetry. In 2020 werd ze West-Vlaams en in 2021 Gents Kampioen poetry slam. Loeke treedt op met haar eigen spoken word show en tourt als voorprogramma mee met De Dolfijntjes, de band van acteurs Wim Opbrouck & Wim Willaert. Loeke is verbonden aan het collectief van de Kortrijkse letterzetter en ook aan hiphop academy De Stroate. 

Sessie(s)

Donderdag 22/09/2022 van 19u tot 21u


Details

Georganiseerd door Go! Kunstacademie De Poel Gent

Docent Loeke Vanhoutteghem

Duur 1 dag(deel)

Start 22 sep. 2022 17:00

Einde 22 sep. 2022 19:00

Prijs Gratis

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie Poel 17, 9000 Gent

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!