Hoe begin ik met schrijven?

De cursus Hoe begin ik met schrijven? helpt je om uit te vinden hoe je jouw schrijflust het beste kunt gebruiken. We gaan samen na of je het beste fictie of non-fictie kunt schrijven, we zoeken uit waarover je wilt schrijven en we lopen de omstandigheden langs: heb je voldoende tijd om te schrijven? Genoeg rust en ruimte? Hoe kun je die voorwaarden creëren? Bovendien kijken we – uiteraard – naar het doel: wil je een boek publiceren? Een serie columns of artikelen? Of wil je vooral veel leren? In deze cursus maken we een beginnetje, zodat je verder kunt met schrijven.

Wat mag je verwachten?

Om te beginnen krijg je een gratis syllabus over schrijven, de mogelijkheden en schrijftheorie. Door nauw contact via e‑mail en een gesprek van een uur (online of in Leuven/Kessel-Lo) proberen we erachter te komen hoe jij het beste kunt beginnen met schrijven. Na het gesprek krijg je een op maat gesneden begeleiding van twee uitgebreide leesverslagen en twee kantlijnsessies. Met andere woorden: na het gesprek zijn er vier momenten waarop je mij je materiaal mag toesturen. Ik zorg dan voor de nodige tips & tricks zodat je vaart kunt maken. Op die manier help ik je niet alleen een begin te maken, maar geef ik ook persoonlijke feedback op je teksten en ik selecteer theorie die is toegespitst op jouw plannen.

Wat kost het?

Het starterspakket Hoe begin ik met schrijven? kost 375 euro, inclusief btw (21%). Daarvoor krijg je:

  • 1 gratis syllabus
  • 1 gesprek (online of face-to-face in Kessel-Lo)
  • 2 leesverslagen van minstens 3 pagina’s, met uitgebreide feedback en adviezen
  • 2 kantlijnsessies, met korte feedback en adviezen

De afgelopen jaren hielp ik tientallen mensen om te beginnen met schrijven. In veel gevallen leidden die sessies tot mooie teksten en publicaties. Als je meer informatie wilt over deze cursus, mail mij!

Andere schrijfcursussen

Weet je al wat je wilt schrijven en heb je daarbij behoefte aan begeleiding? Meld je dan aan voor een persoonlijke coaching. Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden.

Sessie(s)

Je kunt beginnen wanneer je wilt. Daarna volg je de cursus in je eigen tempo.


Details

Georganiseerd door Maartje Luif

Docent Maartje Luif

Start 30 jun. 2021 11:30

Prijs € 375.00

Regio Online

Locatie Schriftelijk online, met één gesprek online of in Leuven.

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!