Inclusief schrijven-diversiteitscommunicatie

Dagen
13
Uren
21
Min
21
Sec
17

Omschrijving

In deze dagopleiding ga je samen met auteur Ingrid Tiggelovend na of jouw communicatie en marketing verbindend is. Hoe doe je dat, zo breed en divers mogelijk communiceren? 

Hoe leg je de brug naar diverse burgers, medewerkers en gebruikers die (digitaal) allemaal verbonden zijn met elkaar? Hoe leg je je communicatiepuzzel, hoe doorprik je rolbevestigende patronen, hoe maak je het helder voor iedereen?


Je gaat aan de slag met je eigen communicatiemateriaal en ontdekt of het laagdrempelig is en diversiteit uitdraagt in woord en beeldgebruik. Je leert jouw communicatie en marketing af te stemmen op een hyperdiverse samenleving en geloofwaardigheid uit te stralen. 


Docent: Ingrid Tiggelovend is een geëngageerde communicatie- en sociale wetenschapper. Sinds 2004 publiceert ze over communiceren met een cultureel divers publiek en ondersteunt ze organisaties met veldonderzoek, campagnes en communicatiemateriaal.

Met Studio Sesam geeft ze ook superdiverse prentenboeken uit.

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Foto: Unsplash


Nog 10 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

Dinsdag 11 mei van 10 tot 16.30u in Borgerhub


Inschrijvingsdeadline

7 mei 2021 16:00


Details

Prijs € 175.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven

Docent Ingrid Tiggelovend

Locatie BorgerHub, Antwerpen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Antwerpen


Nog 10 vrije plaatsen.

Inschrijven