Inktvis - samen schrijven met jouw zintuigen op scherp

Hoe kan je jouw zintuigen gebruiken om je tekst tot leven te brengen? Betrek je best zo veel mogelijk zintuigen of focus je op één of twee? Docent Peter De Voecht gaat tijdens de digitale inclusiebeurs georganiseerd door HoGent in de workshop 'Samen schrijven met jouw zintuigen op scherp' op zoek naar de antwoorden. 

Op woensdag 6 oktober 2021 organiseert HoGent een digitale inclusiebeurs. Je maakt kennis met een breed aanbod aan inclusieve praktijken in Vlaanderen en Brussel. Je ziet, hoort en beleeft er inclusie in al zijn vormen aan de hand van infosessies, workshops en impressies die inclusie in de kijker zetten.

Inktvis is het lees-en schrijfproject van VFG vzw, in samenwerking met Creatief Schrijven vzw. Net zoals op de jaarlijkse Schrijfdag van Creatief schrijven bieden we op de beurs een inclusieve schrijfworkshop aan en stimuleren we zo ontmoetingen.

In een diverse groep van maximaal 15 deelnemers spit je samen met auteur en schrijfdocent Peter De Voecht het onderwerp ‘zintuiglijk schrijven’ dieper uit en klim je vervolgens in je pen om een nieuw fragment te schrijven en mogelijk ook te delen met de groep. Een schrijfworkshop waar iedereen welkom is, met of zonder beperking, zowel beginnende schrijvers als gevorderden.

Sessie(s)

Woensdag 6 oktober


Details

Georganiseerd door VFG vzw i.s.m. Creatief Schrijven vzw

Docent Peter De Voecht

Duur 1 dag(deel)

Start 6 okt. 2021 12:30

Einde 6 okt. 2021 13:45

Prijs Gratis

Regio Online

Locatie Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!