Kortverhalen schrijven

Een kortverhaal inspireert of ontroert lezers op korte tijd. Wil jij kortverhalen schrijven en vraag je je af hoe je daaraan begint? Of schrijf je al, maar loop je vast? Volg dan de workshop Kortverhalen schrijven.

Tijdens de groepssessies Kortverhalen schrijven krijg je op verschillende manieren inspiratie. Dat gebeurt op een veilige manier en in een aangename omgeving. Daarnaast ontdek je de technische kenmerken van een kortverhaal, zoals vertelperspectief en structuur. Jij bepaalt of je over iets wil schrijven.

Schrijven kan leiden tot emoties. Als dat voor jou oké is, dan ondersteun ik je als coach om die emoties een plaats te geven in de tekst. Coachen betekent onder andere dat ik naar je luister en oplossingen uit jou laat komen zonder daar een oordeel over te hebben.

Je hebt geen schrijfervaring nodig om deze workshops te volgen. Ik ondersteun je namelijk op schrijftechnisch vlak. Heb je toch al schrijfervaring? Dan ontdek je vast en zeker tips en tricks om jouw tekst nog beter te maken. We schrijven, lezen voor en geven constructieve feedback op elkaars teksten.

Wil je graag beginnen met schrijven, of wil je je schrijfkennis vergroten? Volg dan de groepssessies Kortverhalen schrijven.

Sessie(s)

dinsdag 9, 16, 23 en 30 november 2021 van 19:00 tot 22:00


Details

Georganiseerd door StudioDNA

Docent Joris Peeters

Duur Meerdere dagen

Start 9 nov. 2021 18:00

Einde 30 nov. 2021 18:00

Prijs € 160.00

Regio Antwerpen

Locatie StudioDna

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!