Mezelf in woord en beeld - vip-traject

Met een VIP-programma ervaar je een totaalbeleving vanuit de helende kracht van woord en beeld. Het bestaat uit drie dagworkshops (9u30-16u30), waarvan de dag ‘Mezelf in woord en beeld’ (op 26/4) is inbegrepen (zie ook bij activiteiten op deze site).

En voor wie er helemaal wil induiken nog extra opdrachten mindful fotografie en helend schrijven.

MINDFUL FOTOGRAFIE – vrijdag 22/3 – Brugge – met Siska

Een creatieve manier om aanwezig te zijn in het hier en nu. Het laat je vertragen en naar de wereld kijken vanuit een ander perspectief. Het gaat om bewustwording, waardoor je een dieper gevoel van zien ervaart met het onderwerp dat je fotografeert en met de wereld waarin je leeft. Mindful fotografie beoefenen, verhoogt je gevoel van welzijn.

▶ vm: kennismaking + photowalk in ‘t Brugse groen

▶ nm: foto-interview ‘mezelf in beeld’

 

MEZELF IN WOORD EN BEELD – vrijdag 26/4 – Gent – met Eveline/Siska

Deze duo-workshop biedt een dag vol creativiteit, verdieping en verbinding. Je gaat voluit creëren, zowel via fotomateriaal als schrijfopdrachten.

▶ vm: visual storytelling

▶ nm: al schrijvend dieper ingaan op je visual story

 

HELEND SCHRIJVEN – vrijdag 17/5 – Gent – met Eveline

Je maakt kennis met verschillende schrijfmethodieken en neemt al schrijvend waar wat er écht in je leeft. Of zoals een deelnemer het ooit verwoordde: “Het is als op de koffie gaan met je ziel.” Zo’n dag is pure me-time. Er is tijd om stil te vallen. Om te ontvangen. Om te zijn. Om te ademen. En om te schrijven natuurlijk en dan met een lichter gevoel terug naar huis te gaan. ▶ vm: meditatie + schrijfopdrachten die je naar binnen laten keren ▶ nm: gedichten creëren + helende schrijfopdrachten

 

PRIJS

425 euro – 10% korting voor wie inschrijft voor 22 maart '24

Wie er écht helemaal wil induiken en zijn skills nog wil vergroten, kan het VIP-traject aanvullen met 8 inspirerende OPDRACHTEN. Die krijg je tussen de workshops door toegestuurd en doe je wanneer het jou uitkomt.

▶ opdrachtfilmpjes mindful fotografie 29/3, 5/4, 12/4, 19/4

▶ opdrachten helend schrijven 3/5, 10/5, 24/5 en 31/5 PRIJS: 495 euro – 10% korting voor wie inschrijft voor 22 maart '24

 

INSCHRIJVEN

Maximaal 16 deelnemers. De workshop vindt plaats vanaf 6 deelnemers.

🪶Inschrijven door te mailen naar evelinecoppin@gmail.com of siska.cre.up@gmail.com. Wie graag in schijfjes betaalt, laat zeker horen.

🪶We sturen een bevestiging. Gelieve daarna binnen de week het juiste bedrag over te schrijven op rekening Siska Desmet BE34 7360 2909 2990 met omschrijving: workshop en/of VIP-traject en voornaam & naam.

🪶Je plaats is pas verzekerd van zodra je hebt betaald!

🪶Annuleren kan gratis tot twee weken voor de workshop. Annuleer je later dan krijg je een tegoedbon die je kan inzetten voor een individuele coaching, workshop, weekend, retreat of mailtraject.

 

GETUIGENISSEN

💜“De combinatie van beeld en woord is krachtig; het een komt het ander ten goede.” – Hilde

💜“Ik heb de dag ervaren als een fijn warm bad met ruimte om vanuit mijn hart te werken.” – Marjorie

💜“Het werkt megagoed om via schrijven en fotografie jezelf te ontdekken.” – Tjen

💜“Deze dag was groots in verdieping” – Ann

💜“Een verhelderende dag die inzichten gaf en ruimte maakt in je hoofd. Het staat nu ‘veilig’ op papier. In beeld en woord. Klaar om te koesteren.” – Anja

💜“Het beeld bij het woord – of het woord bij het beeld voegen… Mijn twee passies werden verenigd en in de vertrouwde, geboden veiligheid bleef het dus weer eens THUISkomen.” – Carine

 

OVER DE BEGELEIDERS

Siska Desmet is een creatieve duizendpoot en in de levensfase van ‘wijze’ vrouw. Ze wordt er blij van om mensen in contact te brengen met hun kern en potentie via creativiteit. Haar zaak noemt niet voor niets Cré Up! : creativiteit tilt je naar een hoger level. Verstilling, (je) Natuur en Creativiteit vormen de rode draad en leiden mensen tot heling en betekenisvolle verandering bij uitdagende wendingen op hun pad.

Eveline Coppin houdt van schrijven, persoonlijke ontwikkeling én down to earth-spiritualiteit. Via het helend schrijven én gesprekscoaching helpt ze mensen om bewust in het leven te staan en hen persoonlijk te laten groeien, zodat ze keuzes maken die bij hen passen en ze niet blijven vasthangen in het verleden of in slachtofferschap. Rode draad in haar leven zijn mensen en hun verhalen. Ze was jarenlang journalist, schreef een tijdlang biografieën, begeleidt mensen bij het schrijven van hun verhaal én geeft één- en meerdaagse workshop én mailtrajecten helend schrijven.

Sessie(s)

MINDFUL FOTOGRAFIE – vrijdag 22/3 – Brugge – met Siska
MEZELF IN WOORD EN BEELD – vrijdag 26/4 – Gent – met Eveline/Siska
HELEND SCHRIJVEN – vrijdag 17/5 – Gent – met Eveline


Details

Georganiseerd door Boek van mijn Leven

Docent Eveline Coppin

Duur Meerdere dagen

Start 22 mrt. 2024 11:00

Einde 17 mei 2024 10:00

Prijs € 425.00

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie Parelhoenstraat 56, Gent (aan mijn grote ovalen schrijftafel in de living)

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!