Puur Schrijven in je kot

Omschrijving

Ben je er klaar voor om je over te geven aan de inspiratie? 
Verlang je naar een gouden randje in de donkere winter? 
Wil je leren hoe je ook in deze coronaperiode meer flow en creativiteit kan ervaren? 

In het begin van 2021 nodig ik jou uit om drie heerlijke weken lang op ontdekking te gaan in je omgeving en in jezelf, op zoek naar de woorden die opborrelen wanneer je écht gaat luisteren. De woorden die door jou geschreven willen worden. Het zijn die woorden die blijven plakken. 

Puur schrijven in je kot is de online editie van het heerlijke inspiratieweekend in Watou. Je krijgt alle opdrachten van het weekend helder uitgelegd zodat je er meteen mee aan de slag kan – waar je ook bent. 

Jij kiest je schrijfplek, ik laat je proeven van de allerleukste schrijfoefeningen en inspirerende schrijfmeditaties.
 
Voor wie?
 
Deze online workshop is helemaal voor jou wanneer jij nood voelt aan een frisse dosis inspiratie in je leven en schrijven. We gaan helemaal tot in de kern van je creativiteit.

Het is daar dat de verwondering regeert en je je kan laten verrassen door wat je pen voor je in petto heeft. Het is ook daar dat je jezelf heel wat beter leert kennen, zodat je leert hoe je ook nadien steeds dichter bij je inspiratie kan komen.

De workshop staat open voor iedereen die zin heeft in een flinke portie schrijfflow en rake teksten. In welk genre dan ook. Schrijvers met veel of weinig ervaring, schrijvers die vastzitten en solo-ondernemers op zoek naar de pure, verbindende verhalen in zichzelf: wees welkom!
 
Wat?
 
Deze online workshop is veel meer dan een workshop waarbij je aan je scherm gekluisterd zit: je wordt de wereld ingestuurd met wandelopdrachten, (schrijf-)meditaties en andere fijne offline oefeningen. De instructies ontvang je online, de uren schrijfplezier vinden voornamelijk offline plaats. 

De workshop is zo gemaakt dat je er elke week uren schrijfplezier mee kan beleven. Heb je geen uren tijd over per week? Dan doe je wat langer over de cursus en volg je de modules op je eigen tempo. Je behoudt een jaar lang de toegang tot al het materiaal. Jij zit aan het stuur! 

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij jouw creatieve stappen? Dat kan! Acht deelnemers kunnen instappen in de formule ‘Samen’. Met dat groepje houden we vier weken lang op dinsdagavond een online bijeenkomst. Daar doen we extra oefeningen, kan je leren van elkaar en krijg je tips op jouw maat mee. 

De online cursus (Solo) bevat:

» Drie rijke weekmodules, goed voor uren schrijfplezier en een significante inspiratieboost.
» Eén jaar lang toegang tot de online Auryn Schrijfschool, het platform waar je alle oefeningen van de workshop vindt. Je kan de workshop dus helemaal op je eigen tempo volgen. 
» Toegang tot een besloten facebookgroep waar je je vragen kan delen en in interactie kan gaan met de andere cursisten en met mij.

De online cursus met begeleiding (Samen) bevat:

» Drie rijke weekmodules, goed voor uren schrijfplezier en een significante inspiratieboost.
» Eén jaar lang toegang tot de online Auryn Schrijfschool, het platform waar je alle oefeningen van de workshop vindt. Je kan de workshop dus helemaal op je eigen tempo volgen. 
» Toegang tot een besloten facebookgroep waar je je vragen kan delen en in interactie kan gaan met de andere cursisten en met mij.
» Vier online groepssessies van telkens twee uur voor meer diepgang in je pad naar creativiteit. 

Tijdens de groepssessies doen we aanvullende (extra) schrijfoefeningen, heb je tijd om je vragen te stellen en onzekerheden te delen in een kleine, veilige groep en word je gecoacht doorheen het proces. 

De eerste module komt online op woensdag 20 januari. Modules 2 en 3 volgen op resp. 27 januari en 3 februari. Voor de deelnemers van de Samen-formule zijn er groepssessies op maandagavond van 19u30-21u30 op 18 januari, 25 januari, 1 februari en 8 februari. 

***

PS: in de kolom hiernaast staan enkele genres vermeld. Die staan er alleen maar omdat het systeem dat vraagt. Deze cursus is echter helemaal genre-onafhankelijk. Je leert immers geen genre schrijven, je leert toegang krijgen tot je inspiratie. 

Sessie(s)

De eerste module komt online op woensdag 20 januari. Modules 2 en 3 volgen op resp. 27 januari en 3 februari.

Voor de deelnemers van de Samen-formule zijn er groepssessies op maandagavond van 19u30-21u30 op 18 januari, 25 januari, 1 februari en 8 februari. 


Inschrijvingsdeadline

15 jan. 2021 11:00


Details

Prijs € 97.00

Georganiseerd door Auryn

Docent Annelies Van Dyck

Locatie Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online