Puur Schrijven in je kot

Wil je leren hoe je meer flow en creativiteit kan ervaren? 
Verlang je naar een gouden randje aan je dagen? 

Ik nodig je uit om drie heerlijke weken lang op ontdekking te gaan in je omgeving en in jezelf, op zoek naar de woorden die opborrelen wanneer je écht gaat luisteren. De woorden die door jou geschreven willen worden. Het zijn die woorden die blijven plakken. 

Puur schrijven in je kot is een online cursus in en rond jouw eigen schrijfplek. Je krijgt alle opdrachten helder uitgelegd zodat je er meteen mee aan de slag kan – waar je ook bent. 

Jij kiest de locatie, ik laat je proeven van de allerleukste schrijfoefeningen en inspirerende schrijfmeditaties.
 
Voor wie?
 
Deze online workshop is helemaal voor jou wanneer jij nood voelt aan een frisse dosis inspiratie in je leven en schrijven. We gaan helemaal tot in de kern van je creativiteit.

Het is daar dat de verwondering regeert en je je kan laten verrassen door wat je pen voor je in petto heeft. Het is ook daar dat je jezelf heel wat beter leert kennen, zodat je leert hoe je ook nadien steeds dichter bij je inspiratie kan komen.

De workshop staat open voor iedereen die zin heeft in een flinke portie schrijfflow en rake teksten. In welk genre dan ook. Schrijvers met veel of weinig ervaring, schrijvers die vastzitten en solo-ondernemers op zoek naar de pure, verbindende verhalen in zichzelf: wees welkom!
 
Wat?
 
Deze online workshop is veel meer dan een workshop waarbij je aan je scherm gekluisterd zit: je wordt de wereld ingestuurd met wandelopdrachten, (schrijf-)meditaties en andere fijne offline oefeningen. 

De workshop is zo gemaakt dat je er elke week enkele uren schrijfplezier mee kan beleven. Heb je niet zoveel tijd over per week? Dan doe je wat langer over de cursus en volg je de modules op je eigen tempo. Je behoudt een jaar lang de toegang tot al het materiaal. Jij zit aan het stuur! 

Wil je graag ook persoonlijke begeleiding bij jouw creatieve stappen? Dat kan! Contacteer me via mail, dan geven we de begeleiding vorm op jouw maat. 

De online cursus bevat:

» Drie rijke weekmodules, goed voor uren schrijfplezier en een significante inspiratieboost.
» Eén jaar lang toegang tot de online Auryn Schrijfschool, het platform waar je alle oefeningen van de workshop vindt. Je kan de workshop dus helemaal op je eigen tempo volgen. 
» Bonus: 30 minuten coachingsgesprek (online). 


***

PS: in de kolom hiernaast staan enkele genres vermeld. Die staan er alleen maar omdat het systeem dat vraagt. Deze cursus is echter helemaal genre-onafhankelijk. Je leert immers geen genre schrijven, je leert toegang krijgen tot je inspiratie.

Sessie(s)

Waar en wanneer jij wil.


Details

Georganiseerd door Auryn

Docent Annelies Van Dyck

Duur Meerdere dagen

Start 30 nov. 2023 23:02

Einde 31 dec. 2024 11:00

Prijs € 119.00

Regio Online

Locatie Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Coaching

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!