Retreat helend schrijven - Durf te stralen

💛WAT?💛
Vier volle dagen me-time. Om stil te vallen. Om dicht bij je essentie te komen. De focus ligt op schrijven: je pen geeft stem aan wat er in je leeft waardoor die gevoelens en gedachten bestaansrecht krijgen. Zeggen-schap. Dat zorgt voor heling. Je krijgt inzichten en werkt blokkades weg.


Alhoewel schrijven centraal staat, gaan we meer doen dan dat! Er is een CREATIEVE WORKSHOP, een ZANGCIRKEL, een INSPIRERENDE WANDELTOCHT, een FILMAVOND, twee bijzonder krachtige KRACHTIGE MEDITATIES en een LIGCONCERT van Mamoona. . Als kers op de taart ben je omringd met gelijkgezielden die net als jij zin hebben om vier dagen lang in zichzelf te duiken.  


☀️THEMA: Durf te stralen☀️ 
​In de zomer groeit en bloeit alles. Bloemen tonen trots hun felste kleuren en kleuren.    Bomen geven heerlijke vruchten.   En de zon geeft er vaak een stevige lap op.  En hoe zit dat bij jou? Durf jij te stralen? Durf jij te tonen wie je bent en te gaan voor wat je werkelijk wil?  
Tijdens deze retreat zoeken we uit wat jij nodig hebt om nog meer te stralen.  We onderzoeken wat je dromen en verlangens zijn.  En ook waar je goed in bent en misschien nog beter in wilt worden. Daarnaast staan we stil bij je talenten, je inspiratiebronnen, je levensmissie en je innerlijk leiderschap. Klaar om helemaal je mooiste leven te leiden en te shinen?  Heel heel welkom dan op deze zomerretreat.  


🍀EEN RETREAT IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE GRAAG🍀
💞 schrijft wat er in je omgaat
💞bewust in het leven staat
💞wil voelen wat in stilte eten met je doet
💞 eens in een abdij wil vertoeven waar nog biddende monniken aanwezig zijn 
💞 groeit in bewustzijn
💞 de stem van je hart hoort
💞verlangt naar me-time
💞 tijd doorbrengt met gelijkgezielden ​


🐥INBEGREPEN🐥
🎁3 overnachtingen in een eenpersoonskamer
🎁alle maaltijden (3x ontbijt, 4x driegangenlunch, 4x vieruurtje, 3x avondmaal, koffie en thee)
🎁alle workshops
🎁begeleiding door professioneel autobiografisch schrijfcoach en lifecoach

Om het gevoel van geborgenheid en verbondenheid te vergroten, mogen er maximaal 12 mensen mee.


🗣️COACHING🗣️ 
In maart '23 rondde ik een postgraduaat inspirerend coachen af aan de Artevelde Hogeschool. Wie nood heeft aan extra begeleiding kan die aanvragen. Dat kan op voorhand, maar ook nog op het moment zelf. Ik hou één uurtje tijd vrij maandag-, dinsdag- en woensdagnamiddag om de coachen op wat je op dat moment bezighoudt. Prijs: 60 euro.


🫰🏽JOUW INVESTERING?🫰🏽 
699 euro (inclusief btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor ondernemers)

MAAR WIE INSCHRIJFT TEN LAATSTE OP 5 MEI (23u59) MAG MEE AAN VROEGE VOGELTARIEF VAN 649 EURO    

Er is ook een plustarief voor wie wil meebetalen voor wie het minder breed heeft. En één iemand mag mee aan reductietarief (449 euro). 

🔊GETUIGENISSEN🔊
💜"Je slaagt er in om een heel weekend lang een sfeer van diepgang en veiligheid te creëren. Je bent aanwezig, maar laat tegelijkertijd veel ruimte voor elk van ons. Zonder oordeel. Dat is heel bijzonder om te ervaren" (Daniëlla V.G.)


💜"Dit weekend was zonder meer inspirerend. Al schrijvend connectie maken met gelijkgestemde zielen, smaakt absoluut naar meer. Ik zag ook in dat tijd inplannen om te reflecteren en helen geen verloren tijd is. De kwaliteit van de activiteiten (schrijven, ademsessie, verstillende wandeling, yoga nidra en creatieve workshop) lag echt hoog." (Hilde L.)


💜"Het weekend bracht me van oude pijn naar nieuwe hoop en daarnaast dichtbij mezelf. Ik neem een warm gevoel van verbondenheid mee alsook de zin om te blijven schrijven." (Natacha L.)


🎈MEER WETEN?🎈

Klik hier voor het volledige programma. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief (met kortingen, interessante weetjes, als eerste op de hoogte van nieuwe workshops en weekends, ...).

Dit weekend lukt je niet? Of je wil liever eerst een dagje proberen? Heel welkom op de workshop helend schrijven op 21 juni in Gent. Doe je graag schrijfopdrachten op je eigen tempo? Dan is een mailtraject van zeven weken helemaal wat je zoekt. Je vindt daarover hier meer info.

Sessie(s)

maandag 24 tem donderdag 27 juli


Details

Georganiseerd door Boek van mijn Leven

Docent Eveline Coppin

Duur Meerdere dagen

Start 24 jul 2023, 08:00

Einde 27 jul 2023, 15:00

Prijs € 699.00

Regio West-Vlaanderen

Locatie Sint-Andriesabdij in Zevenkerken

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!