Schrijf jouw autobiografische kortverhaal

Het schrijven van je autobiografische kortverhaal kan je helpen om te ontspannen. Of het kan leiden tot meer rust in je hoofd en in je hart. Wil je graag zulke kortverhalen schrijven en vraag je je af hoe je daaraan begint? Of schrijf je al, maar loop je vast? Volg dan de workshop Schrijf jouw autobiografische kortverhaal.

Wist je dat het schrijven van je autobiografische kortverhaal je ook kan helpen bij het vinden van antwoorden op jouw levensvragen? En als je je autobiografische kortverhaal zou willen delen met iemand anders, dan kan het de lezer op korte tijd inspireren en ontroeren.

Tijdens vijf workshops ondersteunt schrijfcoach Joris Peeters je om inspiratie te vinden voor je verhaal. Daarnaast ontdek je de kenmerken van een kortverhaal, zoals vertelperspectief en verhaalstructuur. Bovendien kom je meer te weten over stijlfiguren en dialogen.

Je hebt geen schrijfervaring nodig om deze workshops te volgen. Heb je toch al schrijfervaring? Dan ontdek je vast en zeker tips en tricks om jouw autobiografische kortverhaal te schrijven.

Goed om weten

Voor wie: Jong of iets ouder: iedereen heeft verhalen. Daarom kan je deelnemen als je achttien jaar bent of ouder. Mensen die jonger zijn dan achttien hebben ook verhalen. Voor hen komt er later een aanbod.

Aantal deelnemers: het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal vier deelnemers.

Wanneer: 18 en 25 november, 2, 9 en 16 december 2023, van 13.30 tot 16.15 uur

Waar: de schrijfworkshops vinden plaats in De Bruelen in Zoersel, vlak bij de bibliotheek. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Schrijf je vooraf in: via joris@wijzijnjoris.be. Vermeld in je mail:

  • Schrijf jouw autobiografische kortverhaal;
  • naam en leeftijd;
  • adres;
  • gsm-nummer.

Het aantal plaatsen is beperkt tot vier. De vier die eerst zijn ingeschreven, kunnen deelnemen. Je krijgt via mail een bevestiging of je erbij of niet.

Als je erbij bent, dan vind je in de bevestigingsmail praktische gegevens over het aanvangsuur, de locatie, het rekeningnummer enzovoort. 

Over de schrijfcoach

Joris Peeters ondersteunt je als schrijfcoach bij het schrijven van jouw autobiografische kortverhaal. Als schrijfcoach werkt hij samen met jongeren, bewoners van een ziekenhuis voor geestelijke gezondheidszorg en met geïnterneerden in een gevangenis. Joris schreef onder andere Ik kan vliegen. Die tienerroman gaat over een jongen van twaalf die wordt gepest. Naast schrijfcoach is Joris muzikant en theatermaker.

Sessie(s)

zaterdag 18 en 25 november, 2, 9 en 16 december, van 13.30 tot 16.15 uur


Details

Georganiseerd door WijZijnJoris

Docent Joris Peeters

Duur Meerdere dagen

Start 18 nov. 2023 12:30

Einde 16 dec. 2023 15:15

Prijs € 160.00

Regio Antwerpen

Locatie Zoersel

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!