Schrijfweekend "Puur Schrijven" in Watou

Dagen
196
Uren
06
Min
31
Sec
05

Omschrijving

Ben je er klaar voor om je over te geven aan de inspiratie? 
Zin in de magische sfeer van schrijven in groep?
Wil je eens een weekend doorbrengen op een inspirerende plek die schrijven ademt? 

Van vrijdag 12 tot zondag 14 november 2021 kunnen vijf (*) schrijfgrage mensen mee naar het Huis van de Dichter in Watou. We gaan een weekend lang op ontdekking in het dorp en in onszelf, op zoek naar die verhalen die in je opborrelen wanneer je écht gaat luisteren. De verhalen die door jou geschreven willen worden. Het zijn die verhalen die blijven plakken.

Je proeft van de allerleukste schrijfoefeningen, inspirerende schrijfmeditaties en nog véél meer moois.

Het weekend staat open voor iedereen die zin heeft in een flinke lading inspiratie, in rake teksten en in de magie van samen schrijven. In welk genre dan ook. Schrijvers met veel of weinig ervaring, schrijvers die vastzitten en solo-ondernemers die op zoek zijn naar de pure, verbindende verhalen in zichzelf: wees welkom!

We logeren in het Huis van de Dichter, een bijzondere woning in Watou die ooit nog van dichter Gwy Mandelinck was. Vandaag is de woning een schrijfresidentie en vakantiehuis. 

Watou is de plek waar elke zomer het kunstenfestival plaatsvindt. Het is een dorp dat schrijven ademt. Overal is poëzie, overal is rust. Watou bevindt zich aan de rand van België: je kan er zó het bruggetje oversteken naar Frankrijk.

(*) Indien er in november 2021 nog maatregelen gelden van social distancing, dan kunnen er vijf mensen mee. Als alle maatregelen opgeheven zijn, dan kunnen er acht mensen mee. 
 
PS: Uiteraard volgen we de corona-aanbevelingen op de voet. Als het coronavirus het weekend verhindert, wordt de datum verplaatst in samenspraak met alle deelnemers. Jouw plekje blijft daarbij gegarandeerd. 

 

Sessie(s)

Het schrijfweekend start op vrijdagavond 12 november 2019 om 18u30.
Op zondagmiddag (14 november) om 17u ronden we het weekend af.


Inschrijvingsdeadline

5 nov. 2021 11:00


Details

Prijs € 589.27

Georganiseerd door Auryn

Docent Annelies Van Dyck

Locatie Huis van de Dichter, Watou

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio West-Vlaanderen