Schrijven en kunst op zondag: Oostende

Ook in het najaar van 2023 maken we van elke laatste zondag van de maand een schrijfdag en dat telkens in een andere stad, in een ander museum en met andere kunstwerken als inspiratiebron. De aftrap geven we aan onze Belgische kust in Oostende

Schrijfdocente Christina Vanderhaeghe neemt je mee op pad met gerichte kijk- en schrijfopdrachten. Jij klimt vervolgens in de pen. Benieuwd welke gedichten of verhalen we zullen oogsten op het einde van de dag.  

Mu.ZEE: met Anna Boch op reis

Wat zou het Belgisch impressionisme zonder Anna Boch zijn? Daarover gaan we poëtische antwoorden neerpennen, er een kort reisverhaal bij schrijven en een goed bewaard geheim uit een schilderij verzinnen.


StreetArt: een thriller waait aan

In de namiddag trekken we door de ‘Streets of Ostende’: diverse Vlaamse en internationale kunstenaars laten we door onze ogen en pen glijden. Eén bijzonder portret, gemaakt door een Oostendse kunstenaar, kan een aanzet voor een thriller worden.

Met dank aan De Grote Post hebben we bovendien een schone schrijf- en luisterplek om verder aan onze teksten te schaven. 

Feedbackrondes om schrijfwerk te delen maken deel uit van het integrale programma.

 

Korting bij hele reeks ‘Schrijven en kunst op zondag’

Deze sessie maakt deel uit van een groter traject ‘Schrijven en kunst op zondag’, telkens de laatste zondag van de maand.  Wil je ook de andere twee sessies volgen dit najaar? Dan krijg je 20% korting. Je betaalt dan 132 euro i.p.v. 165 euro. 
Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Wil je een abonnement op ‘Schrijven en kunst op zondag’? Stuur dan een mailtje naar info@creatiefschrijven.be 


Andere kortingen

15% voor:

  • jongeren (-26)
  • leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).
     

Op magazine VERZIN

Bij je cursus kan je een voordeelabonnement bestellen op VERZIN, het tijdschrift dat je aan het schrijven zet. Je krijgt dan eenmalig 25% korting en betaalt slechts 18 i.p.v. 24 euro voor een jaarabonnement. 

Interesse? Vink dan het extra veld aan op het inschrijfformulier. 


Deze korting geldt enkel voor verzending in België. 

 

 

Sessie(s)

Zondag 24 september van 11 tot 17u


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Christina Vanderhaeghe

Duur 1 dag(deel)

Start 24 sep 2023, 09:00

Einde 24 sep 2023, 15:00

Prijs € 55.00

Regio West-Vlaanderen

Locatie Oostende

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!