Schrijven en kunst op zondag: Oostende

Elke laatste zondag van de maand nodigen we je uit om mee op stap te gaan, telkens naar een andere stad en naar een ander (openlucht)museum. 

Schrijfdocente Christina Vanderhaeghe schotelt je gerichte kijk- en schrijfopdrachten voor. Jij klimt vervolgens in de pen. Benieuwd welke gedichten of verhalen we oogsten op het einde van de dag.

The Crystal Ship doorheen het Ensorjaar

In 2016 ging The Crystal Ship voor het eerst in Oostende voor anker. Sindsdien heeft het kunstenfestival de badstad omgetoverd in de grootste openluchtgalerie van België, met de hulp van tientallen gevierde street artists. 

Street Art wint wereldwijd aan belangstelling. Toegankelijk voor wie in de straten van Oostende wandelt, is het kijken naar de prachtige muurschilderijen van internationale kunstenaars. Alle artiesten gingen aan de slag met het thema ‘Carnaval of Life’ in het kader van het James Ensorjaar in Oostende. 

Met Creatief Schrijven stappen we met pen en papier mee in deze maskerade: gedichten en verhalen geven ook aan een schrijver de mogelijkheid om te schuilen achter een gedicht bijvoorbeeld. Of we daar helemaal in slagen blijft een open vraag.  In een vertrouwelijke groepsdynamiek schrijven, luidop lezen en het licht van constructieve feedback op je teksten laten schijnen: schrijfplezier als rode draad aan zee. 

 

Praktisch 

Breng je eigen picknick en drank. 
Een week vooraf ontvang je een mail met meer info over de precieze afspraakplaats.  

 

Prijs 

59 euro (incl. ticket museum)  

 

Korting bij hele reeks ‘Schrijven en kunst op zondag’

Deze sessie maakt deel uit van een groter traject ‘Schrijven en kunst op zondag’, telkens de laatste zondag van de maand.  Wil je ook de andere twee sessies volgen dit najaar? Dan krijg je 20% korting. Je betaalt dan 142 euro i.p.v. 177 euro. 

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Wil je inschrijven voor de hele reeks ‘Schrijven en kunst op zondag’? Stuur dan uiterlijk 20 september 2024 een mailtje naar info@creatiefschrijven.be met als onderwerp ‘abo Schrijven en kunst’. 


Andere kortingen

15% voor:

  • jongeren (-26)
  • leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).
     

Op magazine VERZIN

Bij je cursus kan je een voordeelabonnement bestellen op VERZIN, het tijdschrift dat je aan het schrijven zet. Je krijgt dan eenmalig 25% korting en betaalt slechts 18 i.p.v. 24 euro voor een jaarabonnement. 

Interesse? Vink dan het extra veld aan op het inschrijfformulier. 


Deze korting geldt enkel voor verzending in België. 


Nog 9 vrije plaats(en).

Inschrijven

Inschrijven kan tot 28 sep 2024, 15:00

Sessie(s)

Zondag 29 september van 11 tot 17u in Oostende


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Christina Vanderhaeghe

Duur 1 dag(deel)

Start 29 sep 2024, 09:00

Einde 29 sep 2024, 15:00

Prijs € 59.00

Regio West-Vlaanderen

Locatie Oostende, juiste plek van afspraak volgt later

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus


Nog 9 vrije plaats(en).

Inschrijven

Inschrijven kan tot 28 sep 2024, 15:00

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!