Schrijven op een landgoed - wachtlijst

Omschrijving

Ben je al enige tijd aan het schrijven aan een langer verhaal en krijg je het maar niet rond? Mis je een geschikt kader, de concentratie of de dwang om eraan te beginnen of door te werken? Worstel je met je verhaalstructuur en diverse verhaallijnen? Of zit je gewoon strop en weet je zelf niet waarom? Dan is deze schrijfweek de ideale formule voor jou.

Gedurende vijf dagen, van woensdag 16 tot zondag 20 september, werk je met ruggensteun aan een eigen schrijfproject.

Wij bieden voor 8 mensen:

  • een comfortabele villa waar je kunt schrijven in een rustige, inspirerende en groene omgeving. 
  • een groep gelijkgestemde zielen en een begeleider die je helpt, tips en raad geeft bij knelpunten. 
  • heerlijke maaltijden en ’s avonds de gelegenheid (als je dat wenst) om bij een glaasje na te keuvelen over het schrijfproces van de voorbije dag.


Begeleiding

Leen van den Berg schrijft zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ze is sinds meer dan twintig jaar actief als schrijfdocente in binnen- en buitenland. 


Locatie

Villa Hellebosch is een ruim landhuis, gelegen in het midden van een hectaren groot domein met een rustiek park, weiland en beukenbos, verborgen in de plooien van een arcadisch stukje platteland.

Gastvrouw Alexandra Cool maakt van haar huis een plek waar schrijvers, vertalers, kunstenaars, componisten, denkers en academici in alle rust kunnen werken.


Coronaproof

Al onze cursussen zijn coronaproof. Dat betekent dat wij nauwlettend de veiligheidsvoorschriften opvolgen, ook bij een residentiële cursus. 

In Villa Hellebosch is er voldoende ruimte om afstand te kunnen houden. We houden de groep ook kleiner dan gebruikelijk en laten maximaal 8 andere deelnemers toe. 

De binnenruimtes worden maximaal verlucht, binnendeuren blijven open, buitendeuren overdag ook zoveel mogelijk. Tijdens de pauzes en vrije momenten lonkt de natuur van het uitgestrekte landgoed. 

P.S. Een gezond immuunsysteem is ontzettend belangrlijk. Je kan je immuunsysteem o.a. versterken door lichaamsbeweging, lachen, voldoende slapen, gezond eten. En door te doen wat je graag doet! Zoals schrijven natuurlijk! 

P.S.: De foto is een sfeerbeeld van de Poetry Summer Academy die in augustus 2020 voor de elfde keer plaatsvond in Villa Hellebosch. 

 

Let op: Deze cursus is vol! Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar info@creatiefschrijven.be.


Korting
 

  • 15% korting voor jongeren (-26),
  • leden van de Literaire Loge,
  • leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart). 

 

Sessie(s)

Van 16 tot en met 20 september


Inschrijvingsdeadline

15 sep. 2020 10:00


Details

Prijs € 675.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven VZW

Docent Leen van den Berg

Locatie Internationaal Schrijfhuis Villa Hellebosch, Vollezele

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Vlaams-Brabant