Schrijvend Verbinden - Individueel traject

Een schrijftraject van 4 sessies waarin we op zoek gaan naar wie je bent, wat je verlangt en de verbinding met jezelf, jouw omgeving en de ander (her)ontdekken.  Dit traject kan eender wanneer worden opgestart.  Sessies kunnen online of offline doorgaan, op in overleg afgesproken momenten en locaties.

Voel jij niet meer helemaal wie je echt bent of waar je naar verlangt. Ben je de verbinding met je omgeving, met de mensen om je heen verloren? Voel je je niet meer thuis in je eigen lijf, je huis, je werk, de plaats waar je leeft, tussen de mensen waarmee je samenleeft? Voel je dat er vanbinnen een leegte zit of juist een chaos, dat er knopen zitten in je maag, angsten die je klein houden, gedachten die je in de weg zitten?

Dan ben ik er voor je om je te helpen daar opnieuw zicht op te krijgen. Om opnieuw te ontdekken wie je diep vanbinnen bent, wat er daar leeft, waar je naar verlangt. Om de verbinding met jezelf en je omgeving te herstellen. Om nieuwe inzichten op te doen en nieuwe stappen te kunnen zetten.

De eerste stap is de moeilijkste. En die is bij Verbindend Schrijven heel klein. Want schrijven is een heel gemakkelijke en laagdrempelige tool. Ook al denk je dat jij dat niet kan, dat je het niet goed kan, dat het moeilijk is. Je zal snel genoeg ontdekken dat wat je hierover altijd dacht en leerde, niet waar hoeft te zijn. Bij Verbindend Schrijven gaat het niet om het schrijfresultaat maar om het proces. Je hoeft het niet goed te kunnen, niet goed te doen, je doet het op jouw manier. Dan is het altijd juist.

En ook als jij al veel schrijfervaring hebt, is het waardevol te ontdekken dat schrijven nog meer voor je kan gaan betekenen.  Dat het je helpt jezelf, je omgeving en de ander te (herontdekken).  Je kan je creativiteit en liefde voor schrijven hiervoor inzetten.

Ik nodig je uit om de stap te zetten. Welkom om al schrijvend te komen verbinden!

In een individueel traject ontstaat er ruimte om met jezelf te verbinden, krijg je persoonlijke aandacht, kunnen oefeningen op jouw maat worden afgestemd en worden afspraken in onderling overleg vastgelegd.

Je kan dit eender wanneer opstarten. Daarvoor spreken we onderling 4 data en een locatie (offline of online (via Teams)) af. 

De thema’s van de sessies zijn: ‘Verbinding met jezelf’, ‘Verbinding met je verlangen’, ‘Verbinding met je omgeving’, ‘Verbinding met de ander’.

De investering voor dit traject (4 sessies van 1,5 uur) is 99 euro.

Je kan dit traject ook combineren met (losse sessies uit) het groepstraject.

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar liesbetdepuydt@hotmail.com

Na een bevestigingsmail door mij, kan je het geld overmaken op het rekeningnummer van Verbindend Schrijven en ben je officieel ingeschreven.

Als je inschrijving betaald is, gelden de voorwaarden zoals vermeld op de website.

Sessie(s)

Op onderling afgesproken momenten


Details

Georganiseerd door Verbindend Schrijven

Docent Liesbet Depuydt

Duur Meerdere dagen

Start 1 jun 2024, 10:00

Einde 1 sep 2024, 10:00

Prijs € 99.00

Regio Op aanvraag

Locatie Op een onderling afgesproken locatie (offline of online)

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Coaching

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!