Start to autobiography : individueel traject

Dagen
08
Uren
12
Min
39
Sec
09

Omschrijving

Waarom wil jij je levensverhaal schrijven?

 

Omdat je iets wil nalaten aan je kinderen en kleinkinderen. Er zijn de meubels en de huisraad. Misschien wat centen. Maar vooral zoveel levenswijsheid die nooit verloren mag gaan. 

Omdat je heel wat hebt meegemaakt en je een boodschap aan de wereld wil meegeven. Je leven was uitzonderlijk door de reizen die je hebt gemaakt, de job die je hebt gedaan, de mensen die je hebt ontmoet. In een boek kan de ander woordelijk door jouw leven dwalen. 

Omdat je door in je herinneringen te graven je eigen leven beter wil leren begrijpen. Je merkt dat je moeilijk aan een volgende levensfase kan beginnen. Er zijn nog blokkades. Door te schrijven, liefst met pen en papier, zet je een verwerkingsproces in gang.

Omdat je graag schrijft. Je speelt graag met woorden. Je hebt een scherpe blik voor gebeurtenissen en je weet ze raak te vatten. Je kijkt naar de mensen om je heen. Je schept hun karakters. Je geeft ze taal. Kortom, jouw leven is jouw muze. 

 

“There is no greater agony than bearing an untold story inside you” – Maya Angelou

 

In dit individueel traject ‘start to autobiography’ krijg je vijf opdrachten mee zodat jouw levensverhaal telkens wat meer vorm krijgt. Je verzamelt herinneringen, gaat op zoek naar keerpunten in je leven, diept de karakters uit, zoekt naar thema’s in je levensverhaal, … 

 

Praktische gegevens:

We ontmoeten elkaar online voor een intakegesprek. Daarna verlopen de opdrachten en de feedback via mail. Op het einde van het traject treffen we elkaar opnieuw. 

Sessie(s)

Voor 9 maart meld je je aan. We spreken samen een startdatum af.


Inschrijvingsdeadline

9 mrt. 2021 11:00


Details

Prijs € 145.00

Georganiseerd door Het woord is van u

Docent Ilse Bockstaele

Locatie bij je thuis

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online