Uit de kop

Uit de kop vertrekt vanuit poëzie, beeld, woord, spel, duurzaamheid en experiment. Kortom, een moment en omgeving waar kinderen van 6 tot 11 hun creatieve intuïtie kunnen trainen.

Twee zondagen per maand ben je welkom in Yasmien's atelier, je duikt samen met haar in de wereld van 'uit de kop', waar het bruist van energie, ideeën en inspiratie.

Jonge kunstenaars kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het trainen van hun intuïtie. Kom naar Yasmien's eigen atelier en zoek mee naar het onverklaarbare niets, waar geniale ideeën, creaties en verhalen vandaan komen. 

Yasmien is een kunstenaar in hart en nieren, die volop in onze diverse samenleving leeft en zoekt, maakt, speel en geniet bij het verbinden van verschillende mensen, kunstvormen, culturen en werelden. 

Uit de kop is behalve ateliertijd voor jonge schrijvers, dichters en kunstenaars ook een plaats waar kinderen die nog geen creatieve hobby beoefenen de kans krijgen om mee te komen ontdekken.  Elke betalende deelnemer zorgt er mee voor dat een ander kind ook kan deelnemen. 

Sessie(s)

26/09
10/10
24/10
7/11
20/11 (opgelet, gaat uitzonderlijk door op zaterdag)
5/12
19/12
Je kan je inschrijven voor één sessie of voor elke zondag tot 19 december. Zo houden we het flexibel en geven we iedereen de kans om ook eens te proberen. Om je in te schrijven voor de hele reeks mail je naar post@creatiefschrijven.be.
Let wel: de groep bestaat uit maximaal 16 kinderen.


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven Jong

Docent Yasmien Adam

Duur 1 dag(deel)

Start 10 okt. 2021 11:30

Einde 10 okt. 2021 14:00

Prijs € 16.00

Regio Antwerpen

Locatie Mechelsesteenweg, 2018 Antwerpen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie -12

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!