WISPERpro | Feedback op teksten geven én krijgen

Hoe ga je om met de tekst van een ander? Waar let je (niet) op? En vooral: hoe breng je je bemerkingen en bedenkingen op een constructieve manier over? 

Hoe ga je om met de tekst van een ander? Waar let je (niet) op? En vooral: hoe breng je je bemerkingen en bedenkingen op een constructieve manier over? Feedback geven is één ding, feedback krijgen een ander ... 

Tijdens deze cursus zoeken we samen uit waar de do’s en don’ts zitten. Daarvoor werken we met eigen tekstmateriaal: we schrijven ter plaatse en je brengt ook een zelfgeschreven tekst van max. 1 A4 mee. We helpen elkaar vooruit door opbouwende en bruikbare feedback te geven én te krijgen. 

Aan het einde van deze actieve schrijf- en leesdag heb je een duidelijker zicht op hoe jouw weloverwogen feedback niet alleen de schrijfvaardigheden, maar ook de schrijfgoesting bij je groep spectaculair kan aanwakkeren!

+++

VROEGBOEKACTIE: wie op tijd inschrijft, brengt gratis een collega mee:

Schrijf je vóór 1 december 2023 in voor een WISPERpro cursus naar keuze, aan het tarief dat op jou van toepassing is (plus, standaard of reductie).
Klik in het winkelmandje op "Nog een deelnemer toevoegen voor deze cursus", vul de gegevens van je collega in en kies onderaan het tarief "gratis PRO deelnemer"
In het opmerkingenveld vermeld je VROEGBOEKACTIE en de naam van jullie school/organisatie

Sessie(s)

Maandag 12/02/2024 van 10:00 tot 16:00


Details

Georganiseerd door WISPER

Docent Joke Depuydt

Duur 1 dag(deel)

Start 12 feb. 2024 09:00

Einde 12 feb. 2024 15:00

Prijs € 48.00

Regio Vlaams-Brabant

Locatie OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!