Workshopreeks 'helend schrijven' (najaar '23)

HET IDEE?

Vier keer samenkomen met DEZELFDE GROEP MENSEN.

Dat vergroot de VEILIGHEID én bovenal: de VERBONDENHEID. En we kunnen vanaf de tweede keer het voorstellingsrondje skippen. 😉

Het is ook een kans om eens wat UITGEBREIDERE, andere of UITDAGENDERE schrijfopdrachten te doen. Maar geen nood. Ook wie nog nooit deelnam aan een workshop of weekend helend schrijven is heel erg welkom. We BOUWEN OP. Workshop na workshop.

In deze reeks laat ik je kennismaken met een GROTE VARIATIE aan schrijfmethodieken (proprioceptive writing, autobiografisch schrijven, de kracht van schrijven bij coaching, puntlijnmeditatie van Joey Brown, innerlijk pelgrimeren van Christine de Vries, …).

Maar ook je CREATIVITEIT wordt gestimuleerd, want ik sluit graag een schrijfopdracht af door je een GEDICHT te laten schrijven. Da’s niets om gillend van weg te lopen, want ik begeleid je hier stap voor stap bij. Wist je trouwens dat deelnemers vaak ontzettend VERRAST zijn door het gedicht dat uit hun pen is gevloeid? 

Wie wenst kan ook in de tussentijd SCHRIJFINSPIRATIE ontvangen. Elke woensdag tussen 13 september en 13 december krijg je een mail met een inspirerende schrijfopdracht, behalve op de dagen waarop er een workshop plaatsvindt. Da’s dus tien keer in totaal. Wie hieraan deelneemt, mag lid worden van de Facebookgroep Helend schrijven. Daarin zitten alleen maar mensen (een vijftigtal ondertussen) die deelnemen aan of hebben deelgenomen aan een mailtraject.
 
Voor wie all the way will gaan, neemt er meteen drie uur COACHING bij. Die plannen we samen in tussen half september en half december. Zo word je nog extra ondersteund tijdens deze reeks, want het schrijven zal ongetwijfeld wel wat losmaken.

Wil je nog eens nalezen wat zo'n workshop helend schrijven is? Dat kan hier.

WAT KAN HET JE BRENGEN? 

💛een stevige portie zelfinzicht
💛een arsenaal aan schrijftechnieken waarmee je thuis aan de slag kan
💛contact met gelijkgezielden op een diep niveau
💛een boost voor je creativiteit
💛rust in je gedachten
💛een andere kijk op wie je bent en wat je denkt over jezelf, anderen en bepaalde situaties
💛warme zelfliefde

 


WAT VINDEN ANDEREN ERVAN?

⚡"Ik wil je bedanken voor jouw inzet, voorbereiding, aanpak en sereniteit waarmee je telkens weer zo'n workshopdag aanpakt en tot een goed einde brengt en die zelfs met jouw ervaring zeker geen vanzelfsprekendheid is. Het voelt telkens weer aan als een beetje thuiskomen: mensen die proberen dezelfde waarden in het leven te vinden en te delen in een zeer intieme en tegelijkertijd open sfeer. Dit mogen ervaren onder jouw leiding brengt telkens weer rust vreugde en ook opluchting. Ik kom zeker in de toekomst nog terug, een beetje afhankelijk van tijdstip en mogelijkheden." (Jo R.)

⚡"De workshop in enkele woorden: verrassend, liefdevol, oprecht, onderbouwd, verbindend, leerzaam en to the point." (France D.)

⚡"Knap hoe je in zes uur zoveel oefeningen met zoveel diepgang gedaan krijgt." (Veerle D.)

⚡"Ik werd aangenaam verrast door de ontvangst, de inhoud en de variatie aan werkvormen. Het is echt diepschrijven." (Lieve M. -coach)

 

WANNEER? 

🍀woensdag 13 september 2023
🍀woensdag 11 oktober 2023 
🍀woensdag 15 november 2023 
🍀woensdag 13 december 2023 

​van 10u00 tot 16u30. Lukt het niet om er één keer niet bij te zijn? Je krijgt sowieso de oefeningen via mail opgestuurd.


WAAR?

bij mij thuis (Parelhoenstraat 56 in Gent)

👍makkelijk bereikbaar met auto (afrit UZ Gent, dus je hoeft het centrum niet in en we liggen niet in de lage emissie-zone) én openbaar vervoer (18 minuutjes wandelen van station Gent-Sint-Pieters)
​👍veel licht
​👍groene stadstuin
👍een grote ovalen (schrijf)tafel met voldoende plaats om in je eigen bubbel te schrijven

 

PRIJS 

vanaf 399 euro (wie coaching en/of schrijfinspiratie bijneemt, betaalt iets extra)

💗Dat is inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief btw voor ondernemers die btw-plichtig zijn én een factuur wensen.

💗Koffie/thee én koekjes zijn inbegrepen.🍪☕🍵 Voor het middagmaal doen we een potluck (iedereen brengt iets mee om te eten en we delen alles)

💗Graag binnen de week overschrijven, zo ben je zeker van je plekje.

​💗Wie graag in schijfjes betaalt, laat zeker horen.

 


INSCHRIJVEN 

Ik hou bewust de groep klein. Maximaal 9 deelnemers! Minimaal vijf deelnemers. Inschrijven door te mailen naar evelinecoppin@gmail.com en binnen de week het juiste bedrag over te schrijven op BE31 8915 0431 7255.📨📨 Je plaats is pas verzekerd van zodra je hebt betaald!

🪶Inschrijven vòòr 1 september. Maar … vol is vol. Dus voel je een grote ‘ja’ als je dit leest, twijfel dan niet te lang en schrijf je in. 
🪶Annuleren kan gratis tot twee weken voor de eerste workshop (30/8). Annuleer je later dan krijg je een tegoedbon die je kan inzetten voor een workshop, weekend of mailtraject.
🪶Is in één keer betalen moeilijk? Vraag dan gerust om in schijfjes te betalen. Helemaal prima!

 

WIE IS EVELINE COPPIN?

Ik ben een zinzoekende, sensitieve, taalliefhebbende, romantische boeken lezende, zumbadansende dertiger (nog even ;-)). Mama van drie kinderen. Partner van Philippe, mijn spiegel, speelgezel en knuffelaar. Ik volgde verschillende schrijfopleidingen, maar belangrijker dan al die 'opleidingen' zijn de schrijfretraites die ik meemaakte en heel wat andere cursussen, workshops en coaching (autobiografische coaching, familieopstellingen, the heart of your voice, ...) om mezelf beter te leren kennen en te ont-wikkelen. 

Sessie(s)

13 september
11 oktober
15 november
13 december


Details

Georganiseerd door Boek van mijn Leven

Docent Eveline Coppin

Duur Meerdere dagen

Start 13 sep 2023, 08:00

Einde 13 dec 2023, 15:30

Prijs € 399.00

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie Parelhoenstraat 56, Gent (aan mijn grote ovalen schrijftafel in de living)

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!